NHL pitkävetovihje: Läntisen konferenssin neljännestä sijasta taistellaan kovassa ottelussa 19.4.2024

Tulevan yön NHL kierroksen jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 220,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 220,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Colorado Avalanche – Edmonton Oilers

Colorado Avalanchen ja Edmonton Oilersin kohtaaminen on ratkaiseva taisto läntisen konferenssin nelossijasta. Avalanche pitää hallussaan neljättä sijaa 105 pisteellä, kun taas Oilers on vain pisteen perässä viidentenä 104 pisteellä. Tämä tekee ottelusta äärimmäisen merkityksellisen kummallekin joukkueelle, sillä neljäs sija konferenssissa ratkeaa tänään.

Vaikka molemmat joukkueet ovatkin olleet hieman vaisuja viime aikoina, kotiedun ja tilanteen jännityksen odotetaan tuovan esiin parhaat puolet Avalanchesta. Heillä on myös vahva kokoonpano ja taitoa ratkaista otteluita tärkeillä hetkillä. Oilers ei kuitenkaan tule luovuttamaan helpolla, sillä heidänkin tavoitteensa on nousta konferenssin nelossijalle. Ottelu lupaa siis olla kova kamppailu, jossa molemmat joukkueet antavat kaikkensa.

Vedonlyöjille Colorado Avalanchen voitto kertoimella 2.20 näyttää houkuttelevalta vaihtoehdolta. Kotijoukkueen vahva halu varmistaa nelossija konferenssissa, yhdessä kotiedun ja taitavan kokoonpanon kanssa, antaa heille hyvät mahdollisuudet napata tärkeä voitto tästä ottelusta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Colorado Avalanche voittoa kertoimella 2.20.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

192 Lukukerrat