NHL pitkävetovihje: Carolina Hurricanes – Washington Capitals 6.4.2024

Tulevana yönä kohtaavat NHL:n itäisen konferenssin kärkikahinoihin lukeutuva Carolina Hurricanes ja pudotuspelipaikata taisteleva Washington Capitals. Ottelu pelataan 6. huhtikuuta 2024, ja molemmilla joukkueilla on paljon panosta tässä vaiheessa kautta. Hurricanes lähtee otteluun vahvana kolmantena sijallaan konferenssissa, kun taas Capitals taistelee vielä playoff-paikastaan sijalla kymmenen.

Carolina Hurricanes

Hurricanes on viime aikoina osoittanut vahvaa peliä, keräten 101 pistettä 76 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 256 tehtyä maalia ja 203 päästettyä maalia, kertoo sekä hyökkäyksen että puolustuksen vahvuudesta. Vaikka Hurricanes onkin voittanut vain kolme viidestä edellisestä ottelustaan, joukkueen kokonaisuus on silti vakuuttava.

Washington Capitals

Capitalsilla on ollut vaikeampi jakso, häviten neljä peräkkäistä ottelua ja löytyen nyt sijalta kymmenen 75 ottelun jälkeen. Heidän maalisuhteensa, 204 tehtyä maalia ja 242 päästettyä maalia, kertoo haasteista sekä hyökkäyksen että puolustuksen osalta.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue kaivaa voiton talteen

Ottelun voittaja ei kuitenkaan ole vain tilastojen ja sijoitusten kysymys, vaan myös joukkueen henkisestä asenteesta ja valmiudesta. Hurricanesilla on hyvä momentum ja heidän vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä antaa heille etulyöntiaseman otteluun lähdettäessä. Hurricanesin pelaajat ovat motivoituneita ja heillä on selvä tavoite: vahvistaa asemiaan konferenssin kärjessä ja viedä voitto kotiyleisön edessä.

Hurricanesilla on parempi vire ja vahvempi joukkue tulevaan otteluun. Heidän hyökkäyksensä pystyy hyödyntämään Capitalsin haavoittuvuuksia, kun taas puolustus kykenee pitämään vastustajan maalimäärän kurissa. Tämä yhdistettynä kotiedun tuomaan tukeen tekee Carolina Hurricanesista ottelun suosikin ja lopulta todennäköisen voittajan.

Carolina Hurricanes 1.70

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

331 Lukukerrat