NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – NY Rangers 6.4.2024

NHL:n itäisen konferenssin ottelussa kohtaavat Detroit Red Wings ja New York Rangers 6. huhtikuuta 2024. Otteluun lähdetään eri asetelmista, kun kotijoukkue Red Wings taistelee vielä playoff-paikastaan sijalla yhdeksän, kun taas Rangers pitää hallussaan konferenssin kärkipaikkaa.

Detroit Red Wings

Red Wings on kerännyt 75 ottelusta 82 pistettä, ja heidän maalisuhteensa on 251 tehtyä maalia ja 249 päästettyä maalia. Vaikka he ovatkin voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heidän kokonaispisteensä kertovat siitä, että potentiaalia on. Red Wingsin täytyy kuitenkin parantaa suoritustaan, jos he haluavat haastaa vahvan Rangersin.

NY Rangers

Rangers on ollut erinomaisessa vireessä, keräten 106 pistettä 76 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 263 tehtyä maalia ja 214 päästettyä maalia, kuvastaa sekä tehokasta hyökkäystä että tiivistä puolustusta. Rangers on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan ja heidän itseluottamuksensa on korkealla.

Rangers vahvistaa asemiaan kärjessä

Rangersin voiton avain piilee heidän vahvassa joukkuepelissään ja kyvyssään hallita ottelua molemmilla kentillä. Heidän tehokas hyökkäyksensä, joka on kyennyt tekemään runsaasti maaleja koko kauden ajan, voi hyödyntää Red Wingsin puolustuksen haavoittuvuuksia. Rangersin tiivis puolustus ja maalivahtipeli voivat vaikeuttaa Red Wingsin hyökkäyksen läpimurtoja.

Rangers on vahvempi joukkue ja heillä on selkeä etulyöntiasema otteluun lähdettäessä. Heidän kokemustaan ja taitoaan vastustamattomassa pelissä voidaan odottaa tuovan heille voiton Detroitin vieraana.

Pelivihje: NY Rangers 2.30

 

391 Lukukerrat