NHL pitkävetovihje: Seattle Kraken – Colorado Avalanche 14.11.2023

NHL:n läntisen konferenssin ottelu Seattle Krakenin ja Colorado Avalanchen välillä tarjoaa jännittävän kohtaamisen 14. marraskuuta 2023.

Seattle Kraken

Kraken löytyy tällä hetkellä konferenssin kymmenenneltä sijalta, kerättyään 15 ottelusta 13 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 39 tehtyä ja 53 päästettyä, mikä kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viidestä viime ottelustaan Kraken on onnistunut voittamaan kaksi, mikä antaa viitteitä joukkueen noususta.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche sijoittuu konferenssissa korkeammalle, tällä hetkellä viidentenä 16 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde on tasapainoinen 43 tehtyä ja 43 päästettyä maalia. Avalanche on myös voittanut kaksi viidestä viime ottelustaan ja pyrkii jatkamaan voittojen keräämistä kohtaamisessa Krakenin kanssa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan?

Ottelu lupaa olla tasainen taistelu kahden keskikastin joukkueen välillä, mutta Colorado Avalanchella on useita vahvuuksia, jotka voivat kääntää ottelun heidän eduksi. Joukkueen hyökkäyksessä on nähty monipuolisuutta, ja maalinteko on ollut tasaisempaa kuin Krakenilla. Avalanchen pelaajilla on kyky ratkaista otteluita yksilötaitonsa avulla, mikä antaa heille etulyöntiaseman. Colorado Avalanche on osoittanut vahvaa puolustuspeliä, ja maalivahti on ollut luotettava suoja. Tämä antaa joukkueelle mahdollisuuden hallita peliä ja pitää vastustajansa kurissa. Krakenin haasteet maalinteossa voivat kohdata vaikeuksia Avalanchen vahvan puolustuksen edessä.

Colorado Avalanche on tottunut voittamaan, ja joukkueessa on voittamisen kulttuuri. Tämä mentaalinen vahvuus voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa. Kun joukkue on tottunut voittoihin, se osaa hallita tiukkoja tilanteita ja löytää keinot voittamiseen vaikeissakin otteluissa. Odotettavissa on mielenkiintoinen kamppailu, mutta Colorado Avalanche näyttää vahvemmalta vaihtoehdolta ottelun voittajaksi, kiitos tasapainoisemmasta hyökkäyksestä, vahvasta puolustuksesta ja voittamisen kulttuurista.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

293 Lukukerrat