NHL pitkävetovihje: Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres 20.11.2023

Chicago Blackhawks kohtaa Buffalo Sabresin 20.11.2023 ottelussa, ja molemmat joukkueet hakevat voittoa parantaakseen asemaansa sarjataulukossa.

Chicago Blackhawks

Blackhawks sijoittuu läntisen konferenssin 15. sijalle, kerättyään 15 ottelusta 10 pistettä, maalisuhteen ollessa 38 tehtyä ja 53 päästettyä. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kuvastaa haasteita, joita heillä on ollut viime aikoina.

Blackhawksin pelaajat ovat kuitenkin näyttäneet potentiaalinsa, ja heillä on kyky kääntää tilanteensa. Tähtipelaajat kuten Connor Bedard ja Taylor Hall voivat olla ratkaisevassa roolissa joukkueensa menestyksessä. Blackhawksin on parannettava puolustustaan ja hyödynnettävä hyökkäyspäässä avainpelaajiensa taitoja voittaakseen tämän ottelun.

Buffalo Sabres

Vierasjoukkueeksi saapuu Buffalo Sabres, itäisen konferenssin 15. sijalla, 17 ottelusta 15 pistettä keränneenä ja maalisuhteen ollessa 48 tehtyä ja 55 päästettyä. Sabresilla on samankaltaisia vaikeuksia kuin vastustajallakin, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue tarvitsee parannuksia sekä puolustus- että hyökkäyspelissään.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotijoukkueella mahdollinen yllätysvoitto

Chicago Blackhawks voi voittaa tämän ottelun, jos he onnistuvat hyödyntämään Sabresin heikkoudet. Blackhawksin tähtipelaajilla on potentiaalia murtaa Sabresin puolustus ja hyökkäyksessä voivat löytää aukkoja. Jos Blackhawks parantaa peliään tasaisesti ja hyödyntää tehokkaasti maalipaikkansa, heillä on mahdollisuus voittaa tämä kohtaaminen. Pelaajien sitoutuminen ja yhteistyö ovat ratkaisevia tekijöitä, kun Blackhawks pyrkii nousemaan voittoon ja parantamaan asemaansa konferenssissa.

Pelivihje: Chicago Blackhawks 3.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Uudet vedonlyöntisivut

Ilmaisvedot

298 Lukukerrat