NHL pitkävetovihje: Mehukas yllätysvoittaja tarjoaa valtavan kertoimen 29.2.2024

Keskiviikon ja torstain välisen yön NHL-kierroksen jännittävä ottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 400,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 400,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Edmonton Oilers – St.Louis Blues

Edmonton Oilers ja St. Louis Blues kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa. Nykyisessä läntisen konferenssin tilanteessa Oilers pitää kuudetta sijaa, kun taas St. Louis Blues taistelee kymmenennestä sijasta. Joukkueet kohtasivat viimeksi 16. helmikuuta 2024, ja Blues vei voiton vakuuttavasti 6-3.

St. Louis Bluesin voitto edellisessä kohtaamisessa osoittaa joukkueen potentiaalin ja kyvyn haastaa vahvat vastustajat, kuten Oilers. Heidän hyökkäyksensä on osoittanut tehokkuuttaan, mikä voi luoda vaikeuksia Oilersin puolustukselle.

Kertoimella 4.00 St. Louis Bluesin voitto tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Bluesin vahva esitys edellisessä kohtaamisessa ja mahdollinen strateginen sopeutuminen tasoittavat voimasuhteita. Vedonlyöjille tämä tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää korkeaa kertoimella varustettua vaihtoehtoa potentiaalisen voiton toivossa. Jääkiekko on arvaamaton laji, ja tällaiset tilanteet voivat tarjota yllätyksiä, mikä tekee St. Louis Bluesin voitosta houkuttelevan vaihtoehdon.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla St.Louis Blues voittoa kertoimella 4.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

290 Lukukerrat