NHL pitkävetovihje: Ottawa Senators – Washington Capitals 19.10.2023

Ottawa Senators ja Washington Capitals kohtaavat toisensa jännittävässä NHL-ottelussa 19. lokakuuta 2023. Senators lähtee otteluun vahvalla alkukaudella, kun taas Capitals etsii vielä tasaisuutta.

Miksi Ottawa Senators voisi voittaa tämän kamppailun?

Senatorsin vahva alkukausi on ollut positiivinen yllätys, ja joukkue on osoittanut vakuuttavaa pelaamista kolmessa ensimmäisessä ottelussaan. Maalisuhde 13:9 heijastaa joukkueen hyvää hyökkäyspelaamista, ja he ovat onnistuneet tekemään runsaasti maaleja. Tämä on yksi avain ottelun voittamiseen.

Toinen tärkeä tekijä on Senatorsin puolustus, joka on ollut tiivis ja tehokas. He ovat pystyneet rajoittamaan vastustajien maalimäärää ja antaneet maalivahdilleen mahdollisuuden loistaa. Maalivahti Joonas Korpisalo on yksi joukkueen kulmakivistä, ja vakaan suorituksen ansiosta Senators voi pitää vastustajansa kurissa.

Senatorsin kärkipelaajat

Senatorsin kokoonpano on myös täynnä taitavia pelaajia, kuten Brady Tkachuk, Vladimir Tarasenko ja Dominik Kubalik, jotka voivat tehdä maaleja ja luoda maalintekotilanteita. Heidän pelinsä monipuolisuus luo vaikeuksia Capitalsin puolustukselle.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Capitalsin heikko alkukausi

Capitalsilla on ollut vaikea alku kauteen, ja he ovat vielä etsimässä ensimmäistä voittoaan varsinaisella peliajalla. Maalisuhde 3:6 heijastaa ongelmia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Capitals tarvitsee vahvempaa suoritusta molemmissa päissä, ja Senators voi hyödyntää näitä haasteita.

Kotietu on myös merkittävä tekijä tässä ottelussa, sillä Senators pelaa omien fanien edessä. Fanien tuki ja kotiyleisön etu lisäävät pelaajien itseluottamusta ja energiaa.

Ottawa Senatorsilla on hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu vahvan alkukautensa, vakuuttavan hyökkäys- ja puolustuspelaamisen sekä kotietunsa ansiosta. Capitalsin täytyy parantaa suoritustaan voittaakseen tämän kamppailun, mutta Senators saattaa hyödyntää vastustajansa haasteita voittaakseen ottelun.

Pelivihje: Ottawa Senators 2.00

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

336 Lukukerrat