NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Ottawa Senators 17.4.2024

Kaksi itäisen konferenssin joukkuetta kohtaavat, kun Boston Bruins isännöi Ottawa Senatorsia TD Gardenilla 17. huhtikuuta 2024.

Boston Bruins

Bruins saapuu otteluun vakuuttavalla kolmannella sijalla itäisessä konferenssissa, kerättyään 81 ottelusta komeat 109 pistettä. Heidän maalisuhteensa, 266 tehtyä ja 221 päästettyä maalia, kuvastaa joukkueen vahvaa hyökkäyspeliä ja solidaarista puolustusta.

Ottawa Senators

Senatorsilla on ollut vaikeampi kausi, sijoittuen 14. sijalle konferenssissa 76 pisteellä. Heidän maalisuhteensa on 252 tehtyä ja 280 päästettyä maalia, mikä osoittaa haasteita sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Bruins havittelee vielä konferenssin toista sijaa

Bruins lähtee otteluun suosikkina vahvan kauden ja kotiedun ansiosta. He ovat pelanneet vakuuttavasti läpi kauden ja ovat erityisen vaarallisia hyökkäyspäässä. Kokeneet pelaajat kuten David Pastrnak ja Brad Marchand ovat johtaneet joukkuettaan tehokkaasti, ja maalivahti on ollut luotettava viimeisenä lukkona.

Senatorsin on oltava valmiina kovaan taistoon ja heidän on käytettävä kaikki voimansa ja taitonsa pysyäkseen Bruinsin tahdissa. Heidän nuori ja lahjakas joukkueensa tarvitsee parasta suoritustaan voittaakseen tämän ottelun. Boston Bruinsin voitto on houkutteleva pelikohde. Heidän vahva kaudensa, kotietu, ja parempi sijoitus konferenssissa antavat heille selvän edun ottelussa. Bruinsin kokemus ja taito ratkaisevissa tilanteissa voivat tehdä eron ottelun lopputulokseen.

Pelivihje: Boston Bruins 1.80

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

133 Lukukerrat