Liiga pitkävetovihjeet: Sport – HIFK 4.10.2023

Sport ja HIFK kohtaavat mielenkiintoisessa Liiga-ottelussa 4. lokakuuta 2023. Sport on sarjataulukossa sijalla 11, kun taas HIFK on hieman korkeammalla, sijalla 9. Kumpikin joukkue on pelannut alkukauden otteluja hieman alavireisesti. Materiaalieron vuoksi uskomme kuitenkin vahvasti, että HIFK voittaa tämän kohtaamisen.

HIFK vahvoilla kohtaamisessa

HIFK:lla on selvä etulyöntiasema tulevassa ottelussa monilla tasoilla. Joukkue on kerännyt 7 ottelusta yhteensä 12 pistettä, mikä osoittaa heidän vahvempaa suoritustaan alkukaudella. Lisäksi joukkueen maalisuhde on positiivinen 20:17, mikä viittaa siihen, että heillä on sekä tehokas hyökkäys että luotettava puolustus.

HIFK:n vahvuutena on myös laadukkaat yksilöt. Heillä on syvyyttä kokoonpanossaan, ja maalintekovoimaa löytyy useasta ketjusta. Tämä tekee heistä vaikean vastustajan, joka voi iskeä maaleja millä ketjulla tahansa. HIFK:lla on kokenut valmennus (Ville Peltonen), joka osaa valmistaa joukkueensa hyvin otteluihin.

Sportin keskinkertaisuus näkyy

Sportin tilanne sen sijaan ei ole yhtä vahva. He ovat sarjataulukossa alempana, sijalla 11, ja ovat keränneet vain 9 pistettä 8 ottelusta. Joukkueen negatiivinen maalisuhde, 17:19, osoittaa puolustuksen haavoittuvuutta, ja he ovat päästäneet vastustajansa maalipaikoille liian usein. Tämä antaa mahdollisuuden HIFK:n tehokkaalle hyökkäykselle iskeä ottelussa.

Helsingin IFK:n ottelun voittajasuosikki

Vaikka jääkiekossa mitä tahansa voi tapahtua, HIFK:lla on selkeä etulyöntiasema tässä ottelussa. Heidän vahva kokoonpanonsa, hyvä maalisuhde ja laadukas valmennus tekevät heistä suosikin voittamaan. Kertoimet 1×2 (3.00-3.80-2.15) mukailevat myös tätä, ja HIFK:n voitto on todennäköisin lopputulos tässä mielenkiintoisessa Liiga-ottelussa.

Pelivihje: HIFK 2.15

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Tennis pitkävetovihjeet

414 Lukukerrat