Pitkävetovihje Liiga: Tappara – HPK 30.9.2023

Tappara – alkukauden onnistuja

Tappara on Liiga-kauden alussa osoittanut vahvuutensa ja pitää sijaa kolmen parhaan joukossa. Joukkue on pelannut 6 ottelua ja kerännyt yhteensä 14 pistettä. Sarjataulukon kärkisijalla Ilveksellä on kolme pelattua ottelua enemmän ja vain yksi piste, joten Tapparalla on mahdollisuus palata takaisin kärkisijalle tänään. Tapparan maalisuhde on vaikuttava 24 tehtyä maalia ja 15 päästettyä. Tappara onnistuu maalinteossa monipuolisesti ja puolustus toimii hyvin. Tämä antaa heille selkeän edun tulevassa kohtaamisessa.

HPK – sarjataulukon jumbo

HPK:n alkukausi on ollut haastava. Joukkue on sarjataulukossa sijalla 15, ja he ovat keränneet vain 4 pistettä 7 ottelusta. Maalisuhde 11 tehtyä maalia ja 23 päästettyä kertoo vaikeuksista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. HPK:lla on edessään kova tehtävä voittaakseen Tapparan.

Miksi Tappara voittaa ottelun?

  1. Vahva maalintekopotentiaali: Tappara on ollut vakuuttava maalinteossa tällä kaudella. Heillä on useita vaarallisia maalintekijöitä, mikä tekee puolustamisesta HPK:lle vaikeaa.
  2. Tiivis puolustus: Tapparan puolustus on pitänyt vastustajat kurissa, ja he ovat pystyneet rajoittamaan päästettyjen maalien määrän.
  3. Kokemus ja syvyys: Tapparalla on kokemusta ja syvyyttä kokoonpanossaan. He pystyvät tukeutumaan useisiin pelaajiin tehopisteiden ja tärkeiden suoritusten osalta.
  4. Kotiyleisön tuki: Tapparan kotiyleisö antaa heille lisäboostin. Fanit tukevat joukkuettaan innokkaasti, mikä vaikuttaa positiivisesti joukkueen suoritukseen.

Ottelun ennuste

Kaikki merkit viittaavat siihen, että Tappara on vahvoilla ottelussa. Heidän vahva maalintekovoima ja tiivis puolustus luovat hyvät edellytykset voittoon. HPK:n on löydettävä tapa parantaa sekä hyökkäystään että puolustustaan voittaakseen Tapparan. Ottelu tulee tarjoamaan jännittävää jääkiekkoa, mutta ennustamme, että Tappara ottaa voiton kotikaukalossaan. Lopputulos voi olla 4-1 Tapparalle.

Pelivihje: Tappara 1.45

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

284 Lukukerrat