Liiga pitkävetovihje: Ilves – KalPa 26.9.2023

Tampereen Ilves ja Kuopion KalPa kohtaavat toisensa tiistaina jännittävässä Liiga-ottelussa. Molemmat joukkueet ovat näyttäneet kyntensä alkukaudella, mutta kumpi vie voiton tässä kohtaamisessa?

Ilveksen vahvuudet ja heikkoudet

Ilves on aloittanut kauden vahvasti, mutta on kohdannut viime aikoina takaiskuja. Joukkueen tulivoima on ollut näkyvissä, mutta puolustuspeli on herättänyt kysymyksiä. Erityisesti tappiot Pelicansia ja TPS:ää vastaan ovat jättäneet fanit mietteliääksi. Pitää kuitenkin muistaa, että Ilveksen materiaali on yksi Liigan parhaista ja otanta pelitapahtumista on vielä melko pieni. Joukkueen rosterissa on useita huippupelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita yksilösuorituksillaan.

KalPan alkukausi

KalPa on ollut alkukaudella yllättävän vahva, erityisesti pelillisesti. Joukkue on osoittanut, että se pystyy haastamaan minkä tahansa joukkueen Liigassa. Maalivahtiosasto on ollut kuitenkin ajoittain epävarmaa, mikä on johtanut muutamiin tappioihin.

Miksi panokset asetetaan Ilveksen voitolle?

  1. Laadukas materiaali: Ilveksen joukkueessa on useita huippupelaajia, jotka ovat osoittaneet kykynsä ratkaista otteluita yksilösuorituksillaan. Joukkueen rosterissa on laajuutta, ja sen ykkösketju on yksi Liigan parhaista.
  2. Kotiyleisön tuki: Ottelu pelataan Tampereella, mikä tarkoittaa, että Ilveksellä on kotietu. Kotiyleisön tuki on merkittävä tekijä, erityisesti tiukoissa otteluissa. Yleisön kannustus antaa lisäboostia pelaajille ja luo painetta vierasjoukkueelle.
  3. Alkukauden suoritukset: Vaikka Ilves on kohdannut muutamia takaiskuja alkukaudella, joukkueen tulivoima on ollut näkyvissä. Tämä osoittaa, että heillä on potentiaalia voittaa otteluita, vaikka heidän puolustuspelissään on ollut haasteita.
  4. Puolustuksen parannuspotentiaali: Vaikka Ilveksen puolustus on ollut ajoittain haastettu, joukkueella on potentiaalia parantaa tätä osa-aluetta. Heidän valmennusjohdollaan on kokemusta ja taitoa tehdä tarvittavat muutokset.
  5. Vastustajan heikkoudet: KalPan maalivahtiosasto on ollut alkukaudella epävarma. Tämä antaa Ilvekselle mahdollisuuden hyödyntää vastustajan heikkouksia ja iskeä maaleja.
  6. Motivaatio: Ilveksen kaksi peräkkäistä tappiota toimivat motivaationa joukkueelle. He haluavat varmasti palata voittojen tielle, ja kotiottelu antaa heille hyvän mahdollisuuden tehdä niin.

Pelivihje: Ilves 2.25

Vaikka KalPa on osoittanut vahvuutensa alkukaudella, Ilveksen materiaali on selvästi parempi. Ilveksen rosterissa on laajuutta ja laatua, ja joukkueen ykkösketju on yksi Liigan parhaista. Kotiyleisön tuki Tampereella tulee olemaan valtava etu Ilvekselle.

Odotamme näkevämme tiukan ja jännittävän ottelun, mutta uskomme, että Ilveksen laadukkaampi materiaali ja kotietu kääntävät ottelun tamperelaisten hyväksi. Suosittelemme lyömään vetoa Ilveksen suorasta voitosta (2.25). Vaikka ottelu tulee olemaan tiukka, Ilveksen yksilötaidot ja joukkuepeli ovat ratkaisevassa asemassa ottelun lopputuloksessa.

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille Ilveksen voitto (2.25)

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista 45,00€!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

674 Lukukerrat