Liiga pitkävetovihje: TPS – Tappara 3.11.2023

Kiihkeä ottelu TPS:n ja Tapparan välillä on aina erityinen hetki jääkiekkofanien kalenterissa, ja tänään 3. marraskuuta 2023 ei ole poikkeus.

TPS

TPS lähtee otteluun sarjataulukon 12. sijalta, kun joukkue on kerännyt 18 ottelusta vaatimattomat 23 pistettä ja maalisuhde on 41 tehtyä ja 48 päästettyä. Joukkueen viimeaikainen vire ei ole ollut vakuuttava, sillä se on voittanut vain kaksi viidestä viimeisestä ottelustaan. TPS:n on oltava huippuiskussa voittaakseen vahvan Tapparan.

Tappara

Tappara taas hallitsee Liigan kärkipaikkaa 39 pisteen turvin, jotka se on hankkinut samaisissa 18 ottelussa. Maalisuhde 69:45 kertoo joukkueen vahvuudesta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tappara ei ole dominoinut viime aikoina, mutta joukkueen tasaisuus ja kyky voittaa pelejä erilaisilla esityksillä tekevät siitä kovan vastustajan kenelle tahansa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Tappara voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on selkeästi laadukkaampi materiaali ja enemmän kokemusta menestyksekkäästä pelaamisesta. Tappara on myös vahva vierasjoukkue, ja heillä on taipumus pelata hyvin tärkeissä kohtaamisissa. TPS:n puolustus on vuotanut suhteessa hyökkäysvoimaan päästäen yli kaksi maalia per ottelu, ja Tapparan tehokkaat hyökkääjät voivat hyödyntää tätä. Tapparan maalivahti on osoittanut olevansa yksi Liigan parhaista, ja hänellä on kyky tehdä ratkaisevia torjuntoja tarvittaessa. Tappara on myös näyttänyt vahvuutensa erikoistilanteissa, kuten ylivoimalla ja alivoimalla, mikä on ratkaiseva tekijä tasaisissa peleissä.

Tappara lähtee otteluun vahvana suosikkina, ja heidän kokemuksensa, materiaalinsa sekä kykynsä pelata tiukkoja pelejä antavat heille edun.

Pelivihje: Tappara 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

457 Lukukerrat