Liiga pitkävetovihje: Sport – Tappara 23.2.2024

Liigakierroksen mielenkiintoisessa kamppailussa Sport ottaa mittaa Tapparasta 23.2.2024.

Sport

Kotijoukkue Sport kamppailee sarjataulukon sijasta 12, keräten 53 ottelusta 68 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 133 tehtyä maalia ja 153 päästettyä, kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Sportin viimeaikainen vire ei ole ollut vakuuttava, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelusta.

Tappara

Vierailija Tappara sen sijaan hallitsee sarjataulukon kärkisijoja, sijoittuen toiseksi 103 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde, 169 tehtyä maalia ja vain 121 päästettyä, osoittaa Tapparan vahvan suorituksen kummassakin pelipäässä. Tappara onkin voittanut neljä edellistä otteluaan peräkkäin, mikä kertoo joukkueen vahvasta vireestä ja pelirutiinista.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Tappara on ottelun suosikki

Ottelun ennakkosuosikkina on selvästi Tappara, ja useat tekijät puoltavat tätä ennustetta. Tappara on sarjataulukon kärkijoukkue, ja joukkue on viime aikoina osoittanut vahvuutensa jatkuvilla voitoilla. Tapparan maalivahtipeli on ollut luotettavaa, ja he ovat onnistuneet pitämään oman maalinsa puhtaana useissa otteluissa. Hyökkäyspäässä Tappara on tehnyt runsaasti maaleja, mikä luo painetta vastustajan puolustukselle.

Tapparan voitto perustuu vahvaan joukkuepelaamiseen, tasapainoiseen suoritukseen kentällä ja kykyyn hyödyntää vastustajan heikkouksia. Heidän voittoputkensa ja sarjataulukon sijoitus luovat myös psyykkistä etua, mikä antaa heille ylimääräistä itseluottamusta. Odotamme, että Tappara jatkaa vahvaa suoritustaan ja vie voiton Sportista tällä kertaa.

Pelivihje: Tappara 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

449 Lukukerrat