Pitkävetovihje Liiga: Lukko – Tappara 3.10.2023

Tänään Kivikylä Areenalla kello 18:30 alkaen kaksi Liigan laadukasta joukkuetta, Lukko ja Tappara, kohtaavat toisensa. Ottelun 1×2 kertoimet tarjoavat pelaajille houkuttelevan pelikohteen, ja tässä me paneudumme siihen, miksi Tapparan voitto on vahvasti kannattamisen arvoinen vaihtoehto.

Tappara dominoi sarjataulukossa

Tappara saapuu otteluun vahvassa vireessä, pitäen hallussaan sarjataulukon kärkipaikkaa. He ovat keränneet 7 ottelusta 17 pistettä, ja joukkueen maalisuhde on vaikuttava 30:16. Tappara on ollut hyökkäyspäässä erittäin tehokas, ja heidän puolustuksensa on pitänyt vastustajat kurissa. Tämä osoittaa joukkueen tasapainoa ja vahvuutta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.

Toinen merkittävä tekijä Tapparan voiton puolesta on joukkueen viimeaikainen menestys. He ovat voittaneet neljä edellisestä viidestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän kykynsä voittaa tiukkoja kamppailuita ja ylläpitää voittavaa virettä.

Lukko on potentiaalinen menestyjä

Lukko on sarjataulukossa kunnioitettavalla sijalla 5 ja joukkue on kerännyt 9 ottelusta 15 pistettä. Heidän maalisuhteensa (25:23) näyttää selvästi, että he ovat antaneet vastustajilleen enemmän tilaa maalinteon suhteen verrattuna Tapparaan. Tappara voi hyödyntää tätä mahdollisuutta ja pyrkiä maalintekoon aktiivisesti.

Kertoimien mukainen altavastaaja Tappara on vahvoilla

Tappara on voittanut vastaavat vastustajansa viimeaikaisissa kohtaamisissaan, ja heillä on myös kokemusta voittamisesta Raumalla. Joukkueessa on monia kokeneita pelaajia, jotka voivat nousta esiin ratkaisevalla hetkellä.

Tappara näyttää paperilla vahvalta ehdokkaalta voittamaan tämän ottelun. Heidän hyvä maalintekokykynsä, vahva puolustus ja viimeaikainen menestys tekevät heistä kannattavan pelikohteen tässä kohtaamisessa. Ottelun 1×2 kertoimet (2.20-4.20-2.75) tuovat houkuttelevan mahdollisuuden pelata Tapparan voittoa, ja se onkin meidän suositus.

Pelivihje: Tappara 2.75

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Ilmaisvedot

Vedonlyöntibonukset

Tennis pitkävetovihjeet

367 Lukukerrat