Pitkävetovihje Liiga: Tappara – Ilves 28.9.2023

Tänään on odotettu päivä tamperelaisten jääkiekkofanien kalentereissa, kun kaksi kaupungin suurta seuraa, Tappara ja Ilves, kohtaavat toisensa paikallisottelussa Nokia Areenalla Tampereella. Paikalliskamppailut ovat aina tunnelmallisia ja kiihkeitä, sillä se ei merkitse vain pisteitä sarjataulukkoon, vaan myös paikallisen kiekkokuninkuuden valtataistelua.

Tappara jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi

Tappara saapuu otteluun komeasti Liigan sarjataulukon kärkipaikalta. Joukkue on viidestä pelaamastaan ottelusta napsinut huikeat 14 pistettä ja näyttänyt vahvuutensa kerta toisensa jälkeen. Tapparan maalisuhde on vaikuttava 21 tehtyä maalia ja vain 10 päästettyä. Joukkue on ollut vahva niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, ja tämä tekee heistä kovia vastustajia kenelle tahansa.

Ilveksen moottorit yskivät alkukaudesta

Ilves sen sijaan kamppailee alkukauden vaikeuksissa. Joukkue on pelannut seitsemän ottelua ja kerännyt niistä vain 10 pistettä. Maalisuhdekin on hieman pakkasen puolella, 19 tehtyä maalia ja 20 päästettyä. Vaikka Ilves onkin laadukas joukkue materiaalinsa puolesta, he eivät ole vielä saaneet peliään toimimaan odotetulla tavalla. Tämä näkyy sarjataulukon sijoituksessa sekä päästettyjen maalien määrässä.

Tappara on ottelun suosikki

Ottelun ennakkosuosikki on kiistatta Tappara, ja siihen on hyviä syitä. Tapparan vahva alkukausi on osoittanut heidän pelaavan tiivistä joukkuepeliä sekä hyökkäyksen että puolustuksen osalta. Joukkueessa on monipuolista maalintekovoimaa, ja he pystyvät painostamaan vastustajia koko 60 minuutin ajan. Tapparan kokemus ja johtajuus kentällä ovat vertaansa vailla. Heillä on useita pelaajia, jotka ovat tottuneet isoissa peleissä suoriutumiseen, ja tämä auttaa varmasti heitä ottelussa, jossa panokset ovat korkealla. Tapparan vahva puolustus tulee vaikeuttamaan Ilveksen maalinteon yrityksiä. Tapparan maalivahti Heljanko on ollut loistavassa vireessä, ja puolustajat ovat tehneet hyvää työtä maalinedustalla. Tämä asettaa Ilvekselle lisähaasteita pyrkiessään maalinteon tielle.

Nykyvireellä Ilves ei pysty haastamaan

Kokonaisuudessaan Tappara näyttää vahvemmalta joukkueelta tällä hetkellä, ja heillä on kaikki mahdollisuudet viedä voitto tästä paikallisottelusta. Ilves tarvitsee parastaan voittaakseen, mutta heidän on oltava valmiina kohtaamaan Tapparan tiukka paineistus.

Pelivihje: Tappara 1.95

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille haluamasi kohde

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

471 Lukukerrat