Liiga pitkävetovihje: Saako KalPa kaivettua pronssiottelusta kaivatun palkinnon? 19.4.2024

Liigan pronssiottelu tarjoaa mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 280,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 280,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Kärpät – KalPa

Liigan pronssiottelu Kärpät vastaan KalPa tarjoaa kiehtovan näytöksen kahden kovan kilpailijan välillä. Vaikka molemmat joukkueet joutuivat pettymään pudotuspelien välierissä, heillä on vielä mahdollisuus päätöspelissä saavuttaa kauden palkinto. KalPa, joka näytti vahvalta läpi kevään, haluaa varmasti lunastaa jotain kovasta työstään. Vaikka finaalipaikka jäi haaveeksi Tapparan käsissä, KalPa ei ole unohtanut kauden saavutuksia.

Kärpät, joka jäi pahasti jalkoihin Pelicansia vastaan, ei ole valmis luovuttamaan helposti. Heidän taitonsa ja kokemuksensa voivat olla ratkaisevia tässä kamppailussa. Mutta nälkäisempi joukkue tuntuu olevan tällä hetkellä KalPa.

KalPan voitto kertoimella 2.80 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille. Joukkueen motivoituneisuus ja halu saavuttaa jotain tähän kauteen antavat heille selvän edun. Kärpät voisi ”yllättää”, varsinkin jos he ovat käsitelleet välierätappionsa ja päässeet yli siitä.

Tämä ottelu lupaa jännitystä ja kiihkeitä hetkiä kaukalossa. KalPan voitto olisi täydellinen päätös heidän kaudelleen ja tarjoaisi fanikunnalle syyn juhlaan. Mutta Kärpät ei tule antamaan periksi helpolla. Jännittävä ottelu odottaa, ja vedonlyöjät voivat löytää hyvän kohteen KalPan voitosta tästä ottelusta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla KalPa voittoa kertoimella 2.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

197 Lukukerrat