Liiga pitkävetovihje: KooKoo – Tappara 27.9.2023

Liigan ottelukierros tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen, kun KooKoo isännöi Tapparaa Kouvolan Lumon Areenalla 27. syyskuuta 2023. KooKoo ja Tappara ovat lähteneet kauteen eri lähtökohdista, ja tässä ennakkotarkastelussa paneudumme joukkueiden nykytilanteeseen ja siihen, miksi Tappara näyttää ottelussa vahvalta.

Alkukauden heikkous vs vahvuus

Sarjataulukon sijoituksien perusteella voidaan päätellä, että KooKoolla on ollut vaikeampi alkukausi kuin Tapparalla. KooKoo pitää hallussaan sarjataulukon 13. sijaa, kerättyään kuudesta pelistään ainoastaan viisi pistettä. Joukkueen maalisuhde on myös huolestuttavan heikko, sillä he ovat päästäneet peräti 19 maalia ja tehneet vain 11. KooKoon onkin parannettava puolustuspeliään ja tehotonta hyökkäystään, jos he haluavat haastaa Tapparan. Tappara löytyy sarjataulukosta toiselta sijalta. Joukkue on kerännyt 12 pistettä neljästä pelistä ja heidän maalisuhteensa on positiivinen 17:7. Tappara on näyttänyt vahvalta joukkueelta, ja heidän pelinsä on ollut sekä hyökkäyksellisesti että puolustuksellisesti vakuuttavaa. Tapparan pelaajisto on täynnä taitoa ja kokemusta, ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa tiukkoja otteluita.

Miksi Tappara voittaa tämän ottelun?

Historian valossa Tappara on ollut KooKoolle vaikea vastustaja. Tappara on perinteikäs joukkue, jolla on vahva menneisyys ja useita Liiga-mestaruuksia. Tappara on voittanut valtaosan kohtaamisistaan KooKoon kanssa, ja tämä antaa heille henkistä yliotetta ennen tulevaa ottelua. Tapparan vahva puolustuspeli pitää KooKoon tehottomana hyökkäyksessä. Heillä on myös laaja valikoima maalintekijöitä, mikä tekee heistä hankalan vastustajan. Lisäksi Tappara on tottunut menestymään tasaisesti ja hyödyntämään vastustajan virheet tehokkaasti. Ottelun kertoimet antavat Tapparalle suosikin aseman, mikä ei ole yllättävää heidän vahvan alkukautensa perusteella.  Jännittävä ottelu on odotettavissa, mutta Tapparan vahva pelaaminen ja historia antavat heille etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Tappara 2.10

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Aseta vetokupongille Tapparan voitto (2.10)

4. Aseta veto 20€ ilmaisvedolla

5. Nauti voitoista 42,00€!

6. Käytettävissä on vielä 4x 20€ ilmaisvedot!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

406 Lukukerrat