Liiga pitkävetovihje: Ilves – Kärpät 2.11.2023

Liigakausi 2023-2024 on tarjonnut jääkiekkofaneille paljon jännitystä ja tunteita herättäviä hetkiä, ja yksi näistä hetkistä on odotettu kohtaaminen, kun Ilves isännöi Kärppiä Nokia Areenan jäähallissa 2. marraskuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukon kärkikahinoissa, ja tämä ottelu on erinomainen tilaisuus näyttää, kumpi joukkueista on tällä hetkellä vahvempi.

Ilves on vahva joukkue

Ilves on tällä hetkellä sarjataulukon toisella sijalla ja joukkue on pelannut vakuuttavasti alkukaudella. Ilves on kerännyt 19 ottelusta 38 pistettä ja maalisuhde on 60 tehtyä maalia ja 47 päästettyä maalia. Ilves on myös neljän ottelun voittoputkessa, ja tämä antaa heille hyvän itseluottamuksen ennen kohtaamista Kärppiä vastaan.

Kärpät jatkaa tasaista nousua

Kärpät ei ole jäänyt Ilveksen varjoon. He ovat sarjataulukon kolmantena 31 pisteellä 17 ottelusta, ja heidän maalisuhde on 50 tehtyä maalia ja 39 päästettyä maalia. Kärpät on voittanut kolme peräkkäistä ottelua ennen tätä kohtaamista, mikä osoittaa, että he ovat myös erittäin kovassa iskussa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Kärpät voi voittaa tämän ottelun?

Kärpät on pelannut vahvaa puolustuspeliä, ja heidän maalivahtinsa ovat olleet erinomaisia tällä kaudella. Tämä auttaa heitä pitämään Ilveksen hyökkäyksen kurissa ja estämään heitä saamasta paljon maalipaikkoja. Kärpät on myös onnistunut hyökkäyksessä, ja heillä on useita pelaajia, jotka ovat olleet maalinteossa tehokkaita. Tämä tarkoittaa, että heillä on potentiaalia iskeä Ilveksen puolustusta vastaan ja tehdä tarvittavat maalit voiton saavuttamiseksi. Kärpät on näyttänyt vahvaa taistelutahtoa ja voitontahtoa viime aikoina. Heidän voittoputkensa on osoitus siitä, että joukkueella on henkistä vahvuutta, joka auttaa heitä voittamaan vaikeissakin tilanteissa.

Ilves vs. Kärpät -ottelu lupaa olla jännittävä ja tasainen kamppailu kahden kärkijoukkueen välillä. Kärpät voittaa ottelun vahvan puolustuksen, tehokkaan hyökkäyksen ja taistelutahtonsa avulla.

Pelivihje: Kärpät 3.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

429 Lukukerrat