Liiga pitkävetovihje: Lukko – Jukurit 18.1.2024

Liigan kiehtova jääkiekko-ottelu odottaa, kun Lukko isännöi Jukureita 18. tammikuuta 2024.

Lukko

Kotijoukkue Lukko löytyy sarjataulukon kahdeksannelta sijalta, keräten 39 ottelusta vakuuttavat 62 pistettä. Lukon maalisuhde on tiukka, 102 tehtyä maalia ja 100 päästettyä. Joukkue onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa heille hyvät lähtökohdat kohtaamiseen.

Jukurit

Vieraileva Jukurit on sijoittunut sarjassa viidenneksi, keräten 39 ottelusta komeat 67 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava, 125 tehtyä maalia ja vain 94 päästettyä. Jukurit on ollut erittäin vahva viime aikoina, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän korkean tasonsa ja voitontahtonsa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jukurit jatkavat vahvaa tekemistä

Jukurit ovat ottelun suosikkeja vahvan pistemääränsä ja maalisuhteensa perusteella. Joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat pystyneet pitämään vastustajansa kurissa puolustuksessa. Lukon tulee olla varuillaan Jukurien nopean hyökkäyspelin edessä ja samalla löytää keinoja murtaa Jukurien vahvaa puolustusta.

Jukurien voittoon vaikuttaa heidän viimeaikainen hyvä vireensä ja pelaajien itseluottamus. Jos Jukurit onnistuvat säilyttämään vahvan joukkuepelin ja hyökkäyspään tehokkuuden, heillä on mahdollisuus viedä voitto kotijoukkue Lukolta. Ottelusta odotetaan intensiivistä kamppailua, mutta Jukurien vahva pelivire ja tehokas maalinteko ovat ratkaisevia tekijöitä heidän voittonsa taustalla.

Pelivihje: Jukurit 2.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

289 Lukukerrat