Liiga pitkävetovihje: JYP – HPK 28.12.2023

Liigan jännittävät kamppailut saavat jatkoa, kun JYP isännöi HPK:ta 28. joulukuuta 2023.

JYP

JYP löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta 12, kun joukkue on pelannut 31 ottelua ja kerännyt niistä yhteensä 45 pistettä. Maalisuhde on ollut tasainen, 85 tehtyä ja 91 päästettyä maalia. Viime aikojen otteet eivät ole olleet huippuluokkaa, sillä joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

HPK

Vierailija HPK taistelee sijoituksestaan sijalla 14, kerättyään 33 ottelusta yhteensä 40 pistettä. Joukkueen maalisuhde on hieman haasteellisempi, 69 tehtyä ja 92 päästettyä maalia. HPK:nkin otteet ovat olleet ailahtelevaisia, voittaen kaksi viidestä edellisestä koitoksesta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten HPK:lla voisi olla mahdollisuus yllätysvoittoon?

Joukkue on tunnettu kyvystään yllättää vahvemmatkin vastustajat silloin tällöin. HPK:n pelaajilla on potentiaalia nousta esiin suurissa peleissä, ja heidän yhteispeli voi yllättää vastustajan. HPK:lla on hyvä maalivahti, joka voi olla ottelussa ratkaisevassa roolissa torjunnoillaan.

JYP on ennakkosuosikki, mutta HPK:lla on näyttöjä siitä, että joukkue pystyy nousemaan haasteiden yläpuolelle ja yllättämään vastustajansa. Jos HPK onnistuu pelaamaan kurinalaisesti puolustuksessaan ja hyödyntämään vastustajansa virheet, heillä voi hyvinkin olla mahdollisuus napata voitto JYP:stä ja kirjata arvokkaat pisteet itselleen. Odotettavissa on tasainen ja vauhdikas kamppailu, jossa kummallakin joukkueella on omat mahdollisuutensa voittoon.

Pelivihje: HPK 3.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

373 Lukukerrat