Liiga pitkävetovihje: Pelicans – HIFK 19.12.2023

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu isketään käyntiin Pelicansin ja HIFK:n välillä 19. joulukuuta 2023.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans löytyy tällä hetkellä sarjataulukon kahdeksannelta sijalta, keräten 30 ottelusta 44 pistettä. Pelicansin maalisuhde on 73 tehtyä ja 84 päästettyä. Viidestä viimeisestä ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan kaksi.

HIFK

Vierailija HIFK taistelee sarjan kärkisijoista, pitäen kolmatta sijaa 29 ottelulla kerättyjen 51 pisteen turvin. HIFK:n maalisuhde kertoo tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuksesta: 93 tehtyä maalia ja vain 73 päästettyä. HIFK onnistui voittamaan kolme viimeisestä viidestä ottelustaan, osoittaen vakaata suorituskykyä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kuuma HIFK liian kova pala purtavaksi

HIFK saapuu otteluun itseluottamus korkealla, voitokkaan jaksonsa ansiosta. Heidän vahva maaliero ja kokonaisvaltainen peliesityksensä antavat heille etulyöntiaseman ennen kohtaamista Pelicansia vastaan. HIFK:n kokenut joukkue ja tehokas hyökkäys voivat olla ratkaisevia tekijöitä ottelun kulussa.

Odotamme intensiivistä ja tasokasta jääkiekko-ottelua, mutta HIFK:n vahva vire ja joukkueen tasapainoinen peli antavat heille mahdollisuuden ottaa voitto tästä kohtaamisesta. HIFK:n voiton avaimet piilevät kokeneessa joukkueessa, tehokkaassa maalinteossa ja vahvassa puolustuspelissä.

HIFK 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

458 Lukukerrat