Liiga pitkävetovihje: Laittaako Jukurit vielä Kärpät ahtaalle ottelusarjassa? 28.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Kärpät – Jukurit

Liigan pudotuspelit tarjoavat jatkuvaa jännitystä, kun Oulun Kärpät ja Mikkelin Jukurit kohtaavat viidennen kerran ottelusarjan ollessa Kärppien hyväksi 3-1. Ottelusarja on ollut tasainen, ja molemmat joukkueet ovat osoittaneet kykynsä voittaa. Jukurit on osoittanut nälkää ja taistelutahtoaan, vaikka ovatkin tappiolla sarjassa. He onnistuivat voittamaan neljännen ottelun kotikentällään lukemin 5-2, mikä osoittaa joukkueen potentiaalin ja valmiuden taistella voitoista.

Jukurien voitto kertoimella 3.00 on houkutteleva pelikohde. Jukurit ovat osoittaneet, että he pystyvät voittamaan vahvan Kärpät, kuten neljäs ottelu osoitti. Heidän nälkäinen asenteensa ja halu jatkaa pudotuspeleissä voivat olla ratkaisevia tekijöitä viidennen ottelun voiton suhteen. Kärppien haastaminen kotikentällä voi olla haaste, mutta Jukurit ovat runkosarjassakin osoittaneet pystyvänsä siihen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Jukurit voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

786 Lukukerrat