Liiga pitkävetovihje: Kärpät näyttivät heti miksi joukkue on hyvä pudotuspeleissä 22.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Jukurit – Kärpät

Liigan pudotuspelit jatkuvat vauhdikkaasti, kun Mikkelin Jukurit ja Oulun Kärpät kohtaavat toisensa toisen kerran. Ensimmäisessä ottelussa Kärpät vakuuttivat kotiyleisönsä edessä, voittaen Jukurit selkein lukemin 4-1. Ottelu näytti olevan vahvasti Kärppien hallinnassa, heidän osoittaessaan vahvuutensa niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

Jukurit tarvitsevat parannusta toiseen otteluun, erityisesti hyökkäyspäässä, jotta he voivat haastaa Kärpät. Heidän täytyy löytää tapoja murtautua läpi Kärppien puolustuksen ja saada enemmän laukauksia maalia kohti.

Kärpät ovat varteenotettava pelikohde voitto kertoimella 3.00. Heidän ensimmäisen ottelun vakuuttava voitto osoittaa joukkueen vahvuuden ja kyvyn menestyä pudotuspeleissä. Kärppien kokemus ja syvyys joukkueessa antavat heille etua tiukemmissa tilanteissa. Ottelu näytti myös Kärppien olevan hyvässä vireessä, mikä voi heijastua myös toisessa ottelussa. Kärpät vaikuttavat vahvalta ja hyvältä valinnalta voittajaksi toisessa ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kärpät voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

317 Lukukerrat