Liiga pitkävetovihje: Jyrääkö Kärpät jatkoon suoraan neljällä voitolla? 26.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 290,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 290,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Jukurit – Kärpät

Liigan pudotuspelit jatkuvat kiihkeinä, kun Mikkelin Jukurit ja Oulun Kärpät kohtaavat neljännen kerran. Ottelusarjaa hallitsee vakuuttavasti Kärpät, joka johtaa sarjaa 3-0. Kärpät on onnistunut voittamaan ensimmäisen kohtaamisen 4-1, toisen jatkoajalla lukemin 2-1 ja kolmannen 5-2.

Jukurit tarvitsee nyt todellisen ihmeen noustakseen takaisin sarjassa, mutta Kärpät on osoittanut olevansa vahva ja valmis pelaamaan pudotuspeleissä menestyksekkäästi. Heidän joukkueensa kokemus, syvyys ja taito ovat olleet ratkaisevia tekijöitä heidän vakuuttavassa suorituksessaan tähän mennessä.

Kärppien voitto kertoimella 2.90 on houkutteleva pelikohde. Kärpät on osoittanut kykynsä hallita pelejä ja tuottaa tulosta pudotuspeleissä. Heidän vahva esityksensä tähän mennessä antaa luottamusta siihen, että he voivat sulkea sarjan neljänteen voittoon. Kärppien nälkä ja halu menestyä pudotuspeleissä ovat ratkaisevia tekijöitä neljännen voiton saavuttamisessa. Kärppien voitto näyttää houkuttelevalta pelivalinnalta niille, jotka uskovat joukkueen jatkavan vahvaa suoritustaan ja pääsevän jatkoon.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Kärpät voittoa kertoimella 2.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

232 Lukukerrat