Liiga pitkävetovihje: Tappara – TPS 28.3.2024

Liigan pudotuspelien jännittävät ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 190,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen jääkiekko-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 190,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline-valinnalla.

Tappara – TPS

Liigan pudotuspelit ovat saavuttaneet huippujännittävyyden, kun Tampereen Tappara ja Turun TPS kohtaavat viidennen kerran. Ottelusarja on tasan 2-2, ja molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan kaksi ottelua kotikentällään.

Tappara lähtee otteluun kotiyleisönsä edessä vahvana ja valmiina jatkamaan kotikenttäetuaan. Joukkue on osoittanut kykynsä hallita pelejä ja tuottaa tulosta kotikentällään, kuten kolmannen ottelun 4-0 voitto osoitti. Kotikenttäetu on ollut merkittävä tekijä tässä ottelusarjassa, ja odotettavissa on, että Tappara jatkaa voittoputkeaan kotikentällään. Heidän vahva esityksensä ja kotiyleisön tuki voivat olla ratkaisevia tekijöitä viidennen ottelun voiton suhteen.

Tapparan voitto kertoimella 1.90 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Tappara on osoittanut vahvuutensa kotikentällään ja on valmis hyödyntämään kotietuaan ottelusarjan johtamiseksi. Joukkueella on laadukas pelaajamateriaali ja kokemusta menestyä pudotuspeleissä. Tapparan voitto kotiyleisönsä edessä näyttää vahvalta ja houkuttelevalta pelivalinnalta, ja kertoimen ollessa 1.90 se tarjoaa hyvän mahdollisuuden pelata voiton puolesta

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Tappara voittoa kertoimella 1.90.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

576 Lukukerrat