Liiga pitkävetovihje: Kärpät – HPK 28.10.2023

Kärpät kohtaa HPK:n jääkiekko-ottelussa 28. lokakuuta 2023, ja joukkueet lähestyvät kohtaamista erilaisista lähtökohdista. Kärpät on sarjataulukon 6. sijalla kerättyään 15 ottelusta 25 pistettä ja maalisuhde on 44:38. HPK löytyy sijoitukselta 13, sarjataulukosta 17 ottelun jälkeen ja 19 pistettä kerättyään, kun joukkueen maalisuhde on 36:54. Kärpät on viime aikoina osoittanut nousujohteista peliä ja selättänyt alkukauden ongelmia.

Kärpät parantaa peliään tasaisesti

Kärppien puolustuspeli on ollut vahvaa alkukauden vaikeuksista huolimatta. Maalisuhde 44:38 osoittaa, että he ovat pystyneet rajoittamaan vastustajiensa maalintekoa. Kärppien maalivahtipeli on ollut luotettavaa, ja puolustus on onnistunut estämään vastustajia pääsemästä laadukkaisiin maalintekopaikkoihin.

Kärpät on parantanut myös hyökkäyspeliään. Vaikka heillä on ollut vaikeuksia maalien tekemisessä alkukaudesta, joukkue on löytänyt viime aikoina tehokkuutta hyökkäyksessään. Avainpelaajat ovat alkaneet tuottaa pisteitä, ja joukkueen peli on parantunut huomattavasti. HPK:n puolustus, joka on päästänyt 54 maalia 17 ottelussa, saattaa olla haavoittuva, ja Kärpät voi hyödyntää tätä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Kotiedulla on vaikutusta

Kärpät pelaa kotiyleisönsä edessä. Kotiedun merkitys jääkiekossa on suuri, ja Kärppien fanit toimivat viikonloppupelissä joukkueen lisämotivaationa. Tuttu ympäristö ja fanien tuki voivat auttaa Kärppiä pelaamaan parasta mahdollista peliään.

Kärpät voittaa tämän ottelun, koska heillä on vahva puolustuspeli, parantunut hyökkäys sekä kotietu. HPK:n haasteena on heikompi puolustus, ja Kärpät pystyy hyödyntämään tämän tilaisuutena kerätä lisää pisteitä ja jatkaa nousuaan sarjataulukossa.

Pelivihje: Kärpät 1.55

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

358 Lukukerrat