Liiga pitkävetovihje: JYP – HPK 8.12.2023

JYP ja HPK kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 8. joulukuuta 2023.

JYP

Kotijoukkue JYP löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta 10. He ovat pelanneet 24 ottelua ja keränneet niistä 37 pistettä, maalisuhteen ollessa 71 tehtyä ja 70 päästettyä. Joukkue on kokenut vaihtelevaa menestystä viime aikoina, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

HPK

Vierasjoukkue HPK sijoittuu sarjataulukossa sijalle 14. He ovat pelanneet 27 ottelua ja keränneet 31 pistettä, mutta maalisuhde on hieman huonompi: 57 tehtyä ja 78 päästettyä maalia. HPK on kuitenkin ollut viime aikoina paremmassa vireessä, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi HPK voisi ottaa yllätysvoiton?

Joukkue on näyttänyt kykynsä voittaa vahvoja vastustajia ja onnistunut parantamaan peliään viime aikoina. Heidän kolme voittoa viidestä viime ottelusta kielii kasvavasta itseluottamuksesta ja joukkueen sisäisestä yhteistyöstä. HPK:n hyökkäys on ollut tehokas viime peleissä, ja he ovat onnistuneet luomaan maalintekotilanteita vastustajiensa verkkoon.

HPK:n pelaajien on oltava valppaina ja hyödynnettävä vastustajan mahdollisia heikkouksia. Joukkueen tiivis puolustuspeli ja maalivahtien vahva esitys ovat avainasemassa voiton saavuttamisessa. Yllätyksellisyys ja sitoutuminen voittoon auttavat HPK:ta ottamaan arvokkaan voiton JYPistä tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HPK 4.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

400 Lukukerrat