Liiga pitkävetovihje: Kärpät – HPK 21.2.2024

Jääkiekko-ottelu Kärppien ja HPK:n välillä 21. helmikuuta 2024 lupaa tarjota mielenkiintoisen kamppailun Liigan sarjataulukon eri sijoilla olevien joukkueiden välillä.

Kärpät

Kotijoukkue Kärpät sijoittuu otteluun sarjataulukon kuudennella sijalla, kerättyään 51 ottelusta vakuuttavat 86 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 145 tehtyä ja 131 päästettyä maalia. Kärpät onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen vahvaa pelivirettä.

HPK

Vierasjoukkue HPK taistelee sarjataulukon alemmassa osassa, sijalla 14, ja on kerännyt 51 ottelusta 55 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 99 tehtyä ja 154 päästettyä maalia. HPK:n viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä he ovat voittaneet vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

HPK:n kerroin on liian suuri ohitettavaksi

Vaikka Kärpät on selkeä ennakkosuosikki, HPK voi napata yllätysvoiton muutamasta syystä. Jääkiekossa yllätykset ovat aina mahdollisia, ja yksittäinen ottelu voi kääntyä nopeasti. HPK voi hyödyntää vastustajansa puolustuksen heikkouksia ja hyökätä tehokkaasti. Joukkue voi löytää erityisen vahvan suorituksen maalivahtipelistään tai erikoistilanteista.

HPK:n mahdollisuudet voittoon perustuvat myös joukkueen sisäiseen motivaatioon yllätysvoiton tavoittelussa. Kun joukkue lähtee kentälle nälkäisenä ja valmiina ylittämään odotukset, he voivat yllättää vastustajansa. Vaikka HPK on altavastaajana, jääkiekon arvaamattomuus luo jännitystä, ja voitto voi olla lähempänä kuin odotetaan.

Pelivihje: HPK 9.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

250 Lukukerrat