Liiga pitkävetovihje: JYP – KalPa 21.2.2024

Jääkiekko-ottelu JYPin ja KalPan välillä 21. helmikuuta 2024 lupaa tarjota jännittävän kohtaamisen Liigan kiekkokartalla.

JYP

Kotijoukkue JYP asettuu otteluun sijalta 13 sarjataulukossa, kerättyään 51 ottelusta 66 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 135 tehtyä ja 163 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä JYP on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

KalPa

Vierasjoukkue KalPa saapuu otteluun sarjataulukon kahdeksannelta sijalta, 50 ottelun 76 pisteen turvin. Heidän maalisuhteensa on 138 tehtyä ja 134 päästettyä maalia. KalPa onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen vahvuuden ja potentiaalin.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

KalPa on joukkueista selvästi parempi

KalPa on ottelussa vahvoilla useista syistä. Joukkue on sijoittunut korkeammalle sarjataulukossa, ja heidän pistemääränsä sekä maalisuhde ovat paremmat kuin vastustajalla. KalPa on onnistut voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä lisää hieman joukkueen itseluottamusta ja pelirutiinia.

KalPan voiton takana on myös parempi joukkuekemia ja valmius vastata haasteisiin. Heidän kykynsä voittaa otteluita kertoo joukkueen valmiudesta kilpailla ja saavuttaa menestystä. Jännitystä ja odotusta on ilmassa, kun JYP ja KalPa kohtaavat jäällä 21. helmikuuta.

Pelivihje: KalPa 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

245 Lukukerrat