Liiga pitkävetovihje: KalPa – Tappara 1.12.2023

Liigan jääkiekko-ottelu KalPa vs. Tappara 1.12.2023 on odotettu kohtaaminen, kun sarjataulukon 5. sijalla oleva KalPa saa vastaansa toisena olevan Tapparan.

KalPa

KalPa on pelannut vahvasti, keräten 25 ottelusta 38 pistettä ja tasapainoisella maalisuhteella 67:67. Joukkue on onnistut voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kuvastaa sen kilpailukykyä liigakentillä.

Tappara

Tappara on sarjataulukossa toisena erittäin vakuuttavalla suorituksella. 25 ottelusta 55 pistettä ja maalisuhde 92:57 kertovat joukkueen tehokkuudesta sekä hyvästä puolustuspelistä. Tappara on lisäksi voittanut neljä ottelua peräkkäin, mikä nostaa joukkueen itseluottamusta entisestään.

Miten ottelu etenee?

KalPa saattaa pyrkiä hyödyntämään kotikenttäetuansa ja tukeutua tasapainoiseen pelaamiseensa. Tappara tulee todennäköisesti hyödyntämään vahvaa hyökkäyspelaamistaan ja tiivistä puolustusta voittaakseen ottelun.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Tappara voittaa?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen vahva voittoputki ja pelaajien itseluottamuksen kasvu. Tapparan tehokas hyökkäys ja tiivis puolustus asettavat KalPalle haasteita. Pelaajakohtaiset suoritukset ja valmentajan pelisuunnitelma tulevat myös vaikuttamaan ottelun kulkuun.

Odotettavissa on jännittävä ja tasainen kohtaaminen, ja lopputulos riippuu monista tekijöistä. Tapparan vahva vire ja uskomattoman tehokas maalinteko antaa sille kuitenkin hyvät mahdollisuudet voittoon.

Pelivihje: Tappara 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

370 Lukukerrat