Liiga pitkävetovihje: KalPa – Ässät 9.2.2024

Liigan jääkiekko-ottelu KalPa vastaan Ässät 9. helmikuuta 2024 tarjoaa jännittävän kohtaamisen kahden keskikastin joukkueen välillä.

KalPa

Kotijoukkue KalPa lähtee otteluun sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, kun se on kerännyt 46 ottelusta vakuuttavat 71 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 126 tehtyä maalia ja 121 päästettyä maalia, kertoo tasapainoisesta suorituksesta koko kauden ajan.

KalPan viimeaikaiset tulokset ovat olleet positiivisia, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta. Tämä antaa joukkueelle luottamusta ja momenttumia tärkeään kohtaamiseen Ässiä vastaan. KalPan pelaajilla on ollut onnistuneita suorituksia kaukalossa, ja he tulevat todennäköisesti pyrkimään jatkamaan hyvää virettään.

Ässät

Ässät löytyy sarjataulukon sijalta 11, kerättyään 47 ottelusta 65 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tiukempi, 103 tehtyä maalia ja 108 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet yhtä vakuuttavia, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelusta. Ässien onkin etsittävä keinoja parantaa suoritustaan ja katkaista tappioputkensa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi KalPa on vahvoilla tässä kohtaamisessa?

KalPa on osoittanut tasapainoista peliä ja tehnyt maaleja tasaiseen tahtiin koko kauden ajan. Joukkueen viimeaikaiset voitot antavat heille selkeän etulyöntiaseman, kun he kohtaavat Ässät. KalPan pelaajien itseluottamus ja hyvä vire näyttävät olevan avainasemassa voiton saavuttamisessa tässä tärkeässä ottelussa.

Pelivihje: KalPa 1.90

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

216 Lukukerrat