Liiga pitkävetovihje: Tappara – JYP 16.1.2024

Liigassa odotetaan kiehtovaa kohtaamista, kun Tappara isännöi JYP:iä 16. tammikuuta 2024.

Tappara

Kotijoukkue Tappara hallitsee vakuuttavasti sarjataulukon toista sijaa, kerättyään 37 ottelusta huimat 76 pistettä. Tapparan maalisuhde on komea 128 tehtyä maalia ja 89 päästettyä maalia. Vaikka joukkue onkin kohdannut hieman vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heidän vahva kauden kokonaisilmeensä antaa odottaa mielenkiintoista kohtaamista.

JYP

JYP löytyy sarjataulukon 14. sijalta, ja joukkue on kokenut haasteita koko kauden ajan. 38 ottelusta on kertynyt 46 pistettä, ja maalisuhde heijastelee vaikeuksia: 94 tehtyä maalia ja 119 päästettyä maalia. Joukkue on nyt hävinnyt peräti yhdeksän ottelua peräkkäin, mikä lisää paineita tässä kohtaamisessa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Tappara ottaa rutiinivoiton

Tapparan voiton avaimet löytyvät joukkueen vahvasta kokonaisuudesta, vaikka viime aikoina voittoja onkin tullut vähemmän. Joukkueella on laaja taitotasovalikoima ja kokenut valmennus, mikä auttaa heitä pääsemään voitokkaalle uralle jälleen. Tapparan hyökkäyspelaamisen tehokkuus ja puolustuksen tiiviys voivat olla ratkaisevia tekijöitä, kun he kohtaavat JYP:n, joka on ollut vaikeuksissa maalinteon ja oman maalin suojelemisen suhteen.

JYP:n vastaiskuja vastaan Tapparan on oltava hereillä ja hyödynnettävä vastustajan mahdolliset heikkoudet. Kokonaisuutena Tapparan vahva kausi ja taituruus eri osa-alueilla antavat heille selkeän edun tässä kohtaamisessa, ja he voivat odottaa voittoa kotiyleisön edessä.

Pelivihje: Tappara 1.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

291 Lukukerrat