Liiga pitkävetovihje: JYP – Ilves 1.3.2024

Liigan jääkiekkotaistossa kohtaavat JYP ja Ilves 1.3.2024. Ottelun asetelma on mielenkiintoinen, kun kotijoukkue JYP taistelee sijoituksestaan sarjataulukossa sijalla 13.

JYP

Joukkue on kerännyt tähän mennessä 54 ottelusta 67 pistettä, ja maalisuhde on 142 tehtyä ja 175 päästettyä maalia. JYP on kuitenkin kokenut vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Ilves

Vieraileva joukkue Ilves nousee otteluun vahvasta asemasta sarjataulukon toiselta sijalta. Ilveksen pistemäärä on 109 56 ottelusta, ja maalisuhde kertoo vakuuttavasta hyökkäyspelistä: 183 tehtyä ja 140 päästettyä maalia. Ilves on ollut viime aikoina erityisen kovassa iskussa, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Ilveksen vahvuudet näyttävät olevan monipuolisuus hyökkäyspäässä ja tiivis puolustuspeli. Joukkue on kyennyt tekemään runsaasti maaleja samalla pitäen oman maalinsa suojattuna. Tämä tasapaino on tuonut Ilvekselle menestystä, ja se näkyy sarjataulukon korkealla sijalla.

Ilves palaa sarjan kärkeen

Ilves voittaa ottelun odotettavasti vahvan hyökkäyspelin, taitavan puolustuksen ja hyvän joukkuekemian ansiosta. JYP:n vaikeudet viime otteluissa antavat Ilvekselle mahdollisuuden hallita peliä ja käyttää hyväkseen vastustajan heikkouksia. Lopputuloksena näemme Ilveksen vievän voiton kotijoukkue JYPistä tässä Liigan kohtaamisessa.

Pelivihje: Ilves 1.50

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

284 Lukukerrat