Liiga pitkävetovihje: JYP – Sport 5.3.2024

Liigan jääkiekkokaudella kohtaavat JYP ja Sport 5. maaliskuuta 2024. Ottelu on odotettu, kun kaksi keskikastin joukkuetta kohtaa toisensa.

JYP

Kotijoukkue JYP löytyy sarjataulukosta sijalta 13, kerättyään 56 ottelusta 67 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 144 tehtyä maalia ja 182 päästettyä maalia. JYP:lla on takanaan vaikea jakso, sillä se on hävinnyt viisi ottelua peräkkäin. Tämä asettaa heidät haasteiden eteen, kun he yrittävät katkaista tappioputkensa ja kääntää kurssinsa voitoksi.

Sport

Vierasjoukkue Sport on sijoittunut hieman paremmin sarjataulukossa, ollen sijalla 11. He ovat keränneet 56 ottelusta 76 pistettä ja maalisuhde on 145 tehtyä maalia ja 162 päästettyä maalia. Sport on sen sijaan voittanut kolme ottelua peräkkäin, mikä lisää joukkueen itseluottamusta ja antaa heille vahvan aseman ennen kohtaamista JYP:ä vastaan.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Miksi Sport voittaa tämän ottelun?

Heidän voittoputkensa antaa heille positiivisen vireen ja itseluottamuksen. Sport on pystynyt pitämään maalinsa suhteellisen hyvin hallinnassa viime otteluissa, kun taas JYP:llä on ollut vaikeuksia puolustuspäässä. Sportin hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat onnistuneet tekemään maaleja useammassa peräkkäisessä ottelussa. Näiden tekijöiden yhdistelmä antaa Sportille hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu JYP:ä vastaan.

Pelivihje: Sport 1.75

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

258 Lukukerrat