Liiga pitkävetovihje: HPK – HIFK 11.10.2023

Liigan kiekkokansa saa jälleen nauttia jännittävästä ottelusta, kun HPK ja HIFK kohtaavat tänään jäällä.

HPK hyvässä vireessä

HPK saapuu otteluun sarjataulukon 9. sijalta, kun joukkue on tähän mennessä kerännyt 11 ottelusta 13 pistettä ja maalisuhde on 26 tehtyä ja 34 päästettyä maalia. Joukkueen taival on ollut ailahtelevaa, mutta viimeaikainen vire antaa syyn toiveikkuuteen. HPK on nimittäin voittanut kolme edellistä otteluaan selvin numeroin.

HIFK on paperilla parempi joukkue

HIFK saapuu kamppailuun sarjataulukon 6. sijalta, ja joukkueella on tilillään 9 ottelusta 16 pistettä. Maalisuhde 26 tehtyä ja 21 päästettyä maalia kuvastaa heidän tiivistä puolustuspelaamistaan. HIFK:lla on kuitenkin ollut haasteita viime aikoina, sillä he ovat hävinneet kolme ottelua viimeisestä viidestä kohtaamisestaan.

Miksi HPK:lla voisi olla mahdollisuus yllätysvoittoon tässä ottelussa?

Joukkueen viimeaikainen voittoputki antaa heille tarvittavaa itseluottamusta ja tietynlaista momentumia. Voittojen maku suussa pelaaminen on valttikortti tärkeässä ottelussa. Vaikka HPK:n maalisuhde ei olekaan ollut vakuuttava, joukkue on onnistunut viime aikoina parantamaan puolustuspelaamistaan. He ovat tiivistäneet rivejään ja pystyneet pitämään vastustajansa kurissa. Tämä voi olla avain voittoon, varsinkin kun vastassa on HIFK, joka on viime aikoina kamppaillut maalinteon kanssa. Kotiedun tuoma tuki antaa HPK:lle lisäboostia. Kotiyleisö voi luoda innostavan ilmapiirin, joka kannustaa joukkueen pelaajia ylittämään itsensä.

HPK:lla on mahdollisuus yllätykseen, jos he pystyvät hyödyntämään HIFK:n viimeaikaisen heikon jakson. Heidän on oltava valmiina taistelemaan jokaisesta kiekosta ja hyödynnettävä vastustajan virheet. Voitto ei välttämättä ole helppo saavuttaa, mutta HPK:lla on ainekset siihen, jos kaikki palaset loksahtavat kohdalleen.

Pelivihje: HPK 3.50

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

488 Lukukerrat