Liiga pitkävetovihje: Ilves – Tappara 27.10.2023

Tänään iltapäivällä jännittävä Liiga-ottelu tuo yhteen Tampereen kaksi suurta joukkuetta, kun Ilves isännöi Tapparaa. Ottelu pelataan siis kummankin joukkueen kotikentällä, Nokia Areenalla, ja molemmat joukkueet ovat saavuttaneet vahvan aseman alkukauden aikana. Ilves on sarjataulukossa toisena, kun taas Tappara pitää ylpeästi ykköspaikkaa.

Tulikuuma paikalliskamppailu

Ilveksen ja Tapparan välillä on odotettavissa tiukka kamppailu. Ilves on kerännyt 16 ottelusta 29 pistettä ja joukkueen maalisuhde on 49 tehtyä maalia ja 41 päästettyä maalia. Tappara sen sijaan on kerännyt 15 ottelusta vaikuttavat 36 pistettä ja maalisuhde on 57 tehtyä maalia ja 34 päästettyä maalia. Molemmilla joukkueilla on vahvat kokoonpanot ja hyvä kausi menossa.

Tappara on joukkueista parempi

Vaikka Ilves on onnistunut voittamaan kaksi viimeisestä viidestä ottelustaan ja pitää vahvasti paikkansa sarjataulukon kärkipäässä, Tappara on osoittanut olevansa kovempi haaste vastustajilleen. Tappara on voittanut neljä edellisestä viidestä ottelustaan, ja heidän maalitehtailunsa on ollut vaikuttavaa. Joukkue on ollut vakuuttava sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, mikä antaa heille etulyöntiaseman tässä ottelussa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Tappara voittaa tämän ottelun todennäköisesti joukkueen vahvan kokoonpanon ja hyvän pelivireen ansiosta. Heillä on Liigan paras maalisuhde, mikä osoittaa, että he voivat sekä tehdä maaleja että puolustaa hyvin. Tappara on myös tottunut menestymään tärkeissä peleissä ja sillä on vahva perinne menestyä paikalliskamppailuissa.

Kun Tappara ja Ilves kohtaavat tänään, voimme odottaa intensiivistä ja viihdyttävää ottelua. Vaikka Ilves on vahva joukkue, Tappara saattaa hyvinkin ottaa voiton tällä kertaa tasaisen vahvan joukkueensa ja paremman maalieron ansiosta. Tappara-fanit voivat odottaa jännittävää ja tunteikasta kamppailua Nokian Areenalla.

Pelivihje: Tappara 2.60

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

361 Lukukerrat