Liiga pitkävetovihje: Sport – SaiPa 19.1.2024

Vaasassa kohtaavat Liigan jääkiekko-ottelussa 19. tammikuuta 2024 Sport ja SaiPa.

Sport

Kotijoukkue Sport löytyy sarjataulukosta sijalta 11, kun joukkue on kerännyt 41 ottelusta 54 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 102:114, mikä kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Sport on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa vaihtelevaa suoritustasoa.

SaiPa

Vierasjoukkue SaiPa on sarjataulukossa sijalla 15, kerättyään 38 ottelusta 24 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 81:157, mikä viittaa haasteisiin molemmissa pelipäissä. SaiPa kuitenkin katkaisi tappioputkensa voittaessaan edellisen ottelunsa HIFK:ta vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Nähdäänkö uusi yllätysvoitto?

SaiPan mahdollisuudet yllätysvoittoon perustuvat useisiin tekijöihin. Joukkueen voitto HIFK:sta antaa heille henkistä vahvuutta ja itseluottamusta. Tappioputken katkaisu voi toimia käännekohtana, joka inspiroi pelaajia parempiin suorituksiin. SaiPan valmennus voi hyödyntää voittoisasta pelistä saatua energiaa ja käyttää sitä hyödykseen Sport-ottelussa. Valmentajan taktiset päätökset ja pelaajien sitoutuminen voivat yhdessä luoda reitin voittoon.

Kun joukkueet kohtaavat toisensa, ennakoimattomuus voi olla voimavara. SaiPa voi hyötyä vastustajan aliarvioinnista tai yllättää Sportin omalla pelaamisellaan.

Vaikka SaiPa on sarjataulukossa alempana ja kertoimella 8.00 voittaminen näyttää epätodennäköiseltä, jääkiekossa mikä tahansa on mahdollista. Yllätysvoitto edellyttää kuitenkin pelaajilta huippusuoritusta, hyvää pelisuunnitelmaa ja onneakin. Yhtä kaikki, SaiPalla voi olla kaikki ainekset yllättävään voittoon, ja jääkiekon arvaamattomuus tekee jokaisesta ottelusta potentiaalisen yllätyksen lähteen.

Pelivihje: SaiPa 8.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

335 Lukukerrat