Voita 396,00€ ilman riskiä Liigan megakertoimella: Jukurit – TPS 1.11.2023

Tänään keskiviikkona 1. marraskuuta katseet kääntyvät Mikkelin Ikioma Areenalle, missä Jukurit kohtaa TPS:n Liigan kiihkeässä jääkiekko-ottelussa. Ottelu lupaa tarjota kiehtovaa kiekkoa, kun molemmat joukkueet taistelevat arvokkaista sarjapisteistä. Jukurit ja TPS ovat sijoittuneet sarjataulukossa hyvin lähelle toisiaan, ja tämä kohtaaminen voi olla ratkaiseva molempien joukkueiden kannalta.

Ottelu tarjoaa mahdollisuuden voittaa 396,00€ riskittömästi

BetNflix rajoitettu tarjous, joka on saatavilla vain urheiluviihde.com -sivuston lukijoille mahdollistaa suuren voiton illan ottelusta! Pelaamalla TPS:n voittoa kertoimella 3.30 on mahdollista voittaa 396,00€ käyttämättä omaa rahaa panostukseen. BetNflix tarjoaa uusille pelaajille 120% talletusbonuksen jopa 120€ asti ja käyttämällä tämän pelaajat voivat panostaa otteluun ylimääräisellä bonusrahalla. Lisätietoja tarjouksen käyttämisestä löytyy artikkelin lopusta ja alapuolella olevasta linkistä.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Tasaväkiset joukkueet

Jukurit lähtee otteluun sarjataulukon 12. sijalta, ja joukkueella on takanaan 16 ottelua, joista on kertynyt 22 pistettä. Maalisuhde 43:42 kertoo, että Jukurit on ollut vahva hyökkäyssuuntaan, mutta puolustuksessa on ollut hieman haasteita. TPS puolestaan on sijoittunut 11. sijalle ja on kerännyt 17 ottelusta 23 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 39:42, mikä kuvastaa tasaisia pelejä ja kykyä pitää vastustajat kurissa, mutta myös kielii pienistä ongelmista puolustuspäässä.

TPS:llä on kahden ottelun voittoputki allaan, mikä antaa joukkueelle itseluottamusta. Tämä voittoputki on tuonut joukkueen sarjataulukossa Jukureiden edelle, ja TPS tulee varmasti otteluun täynnä taistelutahtoa.

TPS:n voiton avaimet tähän otteluun

  1. Maalivahtipeli: TPS:n maalivahti on ollut vahva viime aikoina, ja hyvä suoritus maalinsuulla voi olla ratkaiseva tekijä. Pitäessään Jukureiden maalihanat kiinni TPS voi varmistaa voiton.
  2. Erikoistilannepelaaminen: Erikoistilanteet ovat usein ratkaisevia peleissä. TPS:llä on vahva ylivoimapeli ja myös kyky puolustaa alivoimalla.
  3. Hyökkäysvoima: TPS:n on käytettävä hyväkseen Jukurien puolustuksen haavoittuvaisuudet ja luotava laadukkaita maalipaikkoja. Hyökkääjien on oltava tehokkaita ja viimeisteltävä maalipaikat.

TPS:n pelaajat ovat nälkäisiä menestykseen, ja mikäli he onnistuvat hallitsemaan peliä ja hyödyntämään vastustajansa haavoittuvuudet, voitto voi olla heidän. Tämä ottelu tarjoaa varmasti jännittävää kiekkoa!

Miten voitan 396,00€ riskittömästi?

  • Avaa BetNflix pelitili TÄSTÄ ja lunasta 120% talletusbonus 120€ asti.
  • Panosta ylimääräisellä bonusrahalla TPS:n voittoa (3.30)
  • Mikäli TPS voittaa – saat yhteensä 396,00€
  • Voiton lisäksi pelitilillä on tallettamasi summa edelleen
  • BetNflix tarjoaa myös joka perjantai ilmaisvedon!
353 Lukukerrat