KHL pitkävetovihjeet: Sibir Novosibirsk – SKA Pietari

Suomen aikaa klo 12:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kuluvan kauden yllättäjä Sibir Novosibirsk sekä aina vahva SKA Pietari, josta löytyy loisto pitkäveto kertoimet.

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 48 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 90:85 ja näillä näkymin pudotuspelipaikka alkaa näyttämään hyvältä, kunhan suurempia notkahduksia ei tulisi. Viimeiseen yhdeksään otteluun joukkue on voittanut peräti seitsemän ottelua. Suurin osa näistä voitoista on tullut kuitenkin keskikastin tai jopa alemman kastin joukkueita vastaan.

SKA Pietaria ei pysty tällä hetkellä kukaan haastamaan

SKA Pietari on tällä hetkellä läntisen konferenssin kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 58 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vakuuttava 126:86 ja se kuvastaa hyvin SKA:n dominanssia. Viimeiseen kahdeksaan otteluun SKA Pietari on voittanut seitsemän ottelua ja hävinnyt yhden varsinaisen peliajan jälkeen Dynamo Moskovalle. Voitoista suurin osa on ollut sarjan parhaimmistoja vastaan, joten Sibir Novosibirskin kaatamamiseen ei vaadita kuin perustason suoritus.

Markkinat tarjoavat SKA Pietarin varsinaisen peliajan voitosta 2.10 kertoimen  ja sen voit napata sen ilman rekisteröitymistä!

KHL vetovihjeet 25.12.2021

Kohde: Sibir Novosibirsk – SKA Pietari
vihje: SKA Pietari
Kerroin:
2.10

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

212 Lukukerrat