KHL vihjeet: Ak Bars Kazan – Magnitogorsk

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi kiven kovaa joukkuetta, Ak Bars Kazan sekä Magnitogorsk, joista päivän pitkävetovihjeet koostuvat.

Kotijoukkue Ak Bars Kazan on tällä hetkellä itäisen konferenssin neljännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 ottelussa talteen yhteensä 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 107:97, mutta viime aikoina peli on hieman takkuillut. Viidestä edellisestä ottelusta on näyttää kolmea voittoa, mutta kaksi näistä otettiin heikoilta joukkueilta. Keskikastin ja yläkastin joukkueet ovat aiheuttaneet paljon ongelmia Ak Bars Kazanin peliin, eikä tänään siihen tule poikkeusta.

Magnitogorskin maalintekovoima on aivan hirmuista!

Magnitogorsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä peräti 65 pistettä. Joukkueen maalisuhde on uskomaton 149:104 ja varsinkin maalintekovoiman puolesta joukkueella on asiat kunnossa. Viidestä viime ottelusta Magnitogorsk on kerännyt myöskin kolme voittoa, mutta näistä kaksi ovat kärkijoukkueita vastaan ja tappiotkin vain KHL:n parhaimmistolle.

Markkinat tarjoavat Magnitogorskin lopullisesta voitosta 2.13 kertoimen  ja sen voit pelata myös ilman rekisteröintiä!

KHL vetovihjeet 27.12.2021

Kohde: Ak Bars Kazan – Magnitogorsk
vihje: Magnitogorsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.13

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

260 Lukukerrat