E-urheilu PGL Major pitkävetovihje: FURIA – Legacy 17.3.2024

E-urheilun PGL Major Kööpenhaminassa tarjoaa mahdollisuuden CS2-vedonlyöjille kerätä jopa 150,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 150,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

FURIA – Legacy

PGL Major Kööpenhaminan jännittävissä käänteissä kaksi huippujoukkuetta, FURIA ja Legacy, kohtaavat 17. maaliskuuta. Ottelu pelataan Counter-Strike 2:ssa, ja vaikka se on vain yhden kartan mittainen, odotukset ovat korkealla. FURIA, rankingissa sijalla 16, ja Legacy, sijalla 35, tuovat varmasti esiin intensiivistä ja kiinnostavaa pelaamista.

FURIA:lla on vahva kokoonpano kokeneilla pelaajilla kuten FalleN ja KCESERATO, jotka ovat näytelleet suurta roolia joukkueensa menestyksessä. Heidän johtajuutensa ja taitonsa ovat olleet avainasemassa FURIA:n menestyksessä tähän asti, ja odotukset heidän suorituksistaan ovat korkealla myös tässä ottelussa.

Legacylla on kuitenkin mahdollisuutensa. Vaikka he ovatkin rankingissa alempana, he eivät ole missään nimessä helppo vastustaja. Joukkueella on potentiaalia yllättää ja heidän nuoremmat pelaajansa voivat tuoda peliin arvaamattomuutta ja energiaa.

Miksi sitten FURIA voitto kertoimella 1.50 on hyvä pelikohde? FURIA:n kokeneet pelaajat, kuten FalleN ja KCESERATO, antavat heille selkeän edun ottelussa. Heidän johtajuutensa ja kokemuksensa isoissa turnauksissa voivat osoittautua ratkaiseviksi Legacya vastaan. Lisäksi, kun otetaan huomioon FURIA:n ranking ja joukkueen vahvuus, he ovat todennäköinen voittaja tässä ottelussa. Näin ollen, veto FURIA:n puolesta on houkutteleva valinta vedonlyöjille, jotka etsivät hyvää pelikohdetta tästä ottelusta.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla FURIA voittoa kertoimella 1.50.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

158 Lukukerrat