E-urheilu PGL Major pitkävetovihje: Heroic – Eternal Fire 18.3.2024

E-urheilun PGL Major Kööpenhaminassa tarjoaa mahdollisuuden CS2-vedonlyöjille kerätä jopa 170,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 170,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

HEROIC – Eternal Fire

PGL Major Kööpenhaminan kuumat taistelut jatkuvat, kun HEROIC ja Eternal Fire kohtaavat 17. maaliskuuta CS2:ssa. Tämä ottelu käydään BO3-muodossa, jossa tarvitaan kaksi karttavoittoa voiton saavuttamiseksi. Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä tilanteessa 2-0 karsinnoissa, mikä tekee tästä ottelusta erityisen merkittävän: kolmella voitolla etenee jatkoon, kun taas kolmella häviöllä joutuu poistumaan turnauksesta. HEROIC pitää sijaa 12 rankingissa, kun taas Eternal Fire löytyy sijalta 11.

Vaikka molemmilla joukkueilla on vahvat näytöt alkukierroksilta, Eternal Firella on hyvä mahdollisuus ottaa voitto tässä ottelussa. Heidän rankinginsa on hieman korkeampi ja he ovat osoittaneet kykynsä voittaa kovia vastustajia aiemmissa peleissään. Eternal Firella on myös laaja kokemus suurista turnauksista ja he ovat tottuneet pelaamaan paineen alla. Heidän yhteispelinsä ja taktinen osaamisensa voivat antaa heille ratkaisevan edun tässä BO3-ottelussa.

Kun otetaan huomioon kerroin 1.70, Eternal Firen voitto on houkutteleva pelikohde. Heidän vahva peliesityksensä alkuvaiheissa ja kokemuksensa suurista turnauksista tekevät heistä potentiaalisen voittajan tässä ottelussa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Eternal Fire voittoa kertoimella 1.70.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

169 Lukukerrat