E-urheilu PGL Major pitkävetovihje: G2 – FURIA 21.3.2024

E-urheilun PGL Major Kööpenhaminassa tarjoaa mahdollisuuden CS2-vedonlyöjille kerätä jopa 280,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 280,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan kierrostasoituksella.

G2 – FURIA

PGL Major Kööpenhaminan ottelu G2:n ja FURIA:n välillä lupaa olla kiehtova kohtaaminen, jossa panokset ovat korkealla. FURIA, joka eteni karsintojen kautta pääturnaukseen, on osoittanut vakuuttavaa suorituskykyä voittaessaan viimeiset kolme otteluaan 2-0 ilman yhtäkään menetettyä erää. Tämä antaa heille selkeän momentumin ja itseluottamuksen taistella voitosta myös vastaan asettuvaa G2-joukkuetta vastaan.

FURIA:n voittokerroin 2.80 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden. Vaikka G2 onkin vahva joukkue, FURIA:n viimeaikainen menestys ja hyvä vire tekevät heistä potentiaalisen uhkan. Joukkueella on tällä hetkellä hyvä tuntuma peliin, mikä voi auttaa heitä toteuttamaan pelisuunnitelmansa tehokkaasti ottelussa.

Ottelu pelataan BO1-muodossa, joten tarvitaan vain yksi karttavoitto voiton saavuttamiseksi. Tämä lyhentää pelin kestoa ja avaa tilaisuuden yllätyksille. FURIA:n vahvuudet ja hyvin toimivat taktiikat voivat osoittautua ratkaiseviksi lyhyessä kohtaamisessa, mikä lisää heidän mahdollisuuksiaan voittoon. Vaikka G2 on suosikki, FURIA:n voittaminen antaa vedonlyöjille mahdollisuuden saada hyvän tuoton kohtuullisella riskillä.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla FURIA voittoa kertoimella 2.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

136 Lukukerrat