Tennis pitkävetovihje: Veronika Kudermetova – Xinyu Wang 21.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Veronika Kudermetova – Xinyu Wang

Miami WTA-turnauksessa kohtaavat Veronika Kudermetova ja Xinyu Wang 21. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa tarjota katsojilleen jännittäviä hetkiä, kun kaksi lahjakasta pelaajaa mittelöivät keskenään ensimmäistä kertaa.

Veronika Kudermetova, Venäjän tennislahjakkuus, sijoittuu tällä hetkellä WTA-rankingissa sijalle 19. Vaikka hänellä onkin ollut hetkensä, Kudermetovalla on ollut vaikeuksia pysyä tasaisen korkealla tasolla. Hänen pelityylinsä perustuu voimakkaaseen lyöntivoimaan ja aggressiiviseen pelaamiseen, mutta epäjohdonmukaisuus on vaivannut häntä. Xinyu Wang, Kiinan nuori lupaus, nousee kohisten WTA-rankingissa sijalle 43. Wang on osoittanut vahvaa kehitystä ja onnistunut nousemaan nopeasti tennismaailman huipulle. Hänen pelityylinsä on monipuolinen, ja hänellä on kyky vaihdella tempoa sekä löytää vastustajansa heikkoudet.

Vaikka pelaajat eivät olekaan kohdanneet aiemmin, tämä ottelu voi olla mielenkiintoinen näytös. Kudermetovan epäjohdonmukaisuus ja Wangin nousujohteinen kehitys luovat mielenkiintoisen dynamiikan kentälle. Wangin voitto kertoimella 2.30 näyttää houkuttelevalta pelikohteelta. Hänen vahva vireensä ja nousujohteinen kehityksensä antavat hänelle itseluottamusta otteluun. Kudermetovan epävarmuus ja vaikeudet pysyä korkealla tasolla voivat tarjota Wangille mahdollisuuden ottaa voitto kotiin.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Wang voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

151 Lukukerrat