Tennis pitkävetovihje: Madridin naisten otteluissa muhii mahdollinen yllätysvoitto 25.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 300,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 300,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Maria Lourdes Carle – Veronika Kudermetova

Maria Lourdes Carle ja Veronika Kudermetova kohtaavat Madridin WTA-turnauksessa massakentällä luoden mielenkiintoisen kohtaamisen näiden kahden erilaisen pelaajan välille.

Carle, rankingillaan 82., on argentiinalainen pelaaja, joka on kovassa vireessä voittaen peräti kymmenen ottelua peräkkäin. Hänen itseluottamuksensa on korkealla ja hän pyrkii jatkamaan voittoputkeaan myös Madridissa. Veronika Kudermetova, rankingillaan 19., edustaa Venäjää ja on tunnettu voimakkaasta pelityylistään sekä hyökkäävästä pelistään. Hän on ollut kovassa ottelutahdissa, mutta tämä saattaa aiheuttaa väsymystä sekä fyysisesti että henkisesti.

Vaikka Kudermetova onkin ottelun ennakkosuosikki rankinginsa perusteella, Carlella on mahdollisuus yllätysvoittoon. Hän on kovassa vireessään ja itseluottamuksen nousussa voi olla avaimet voittoon. Carlen voitto kertoimella 3.00 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen mahdolliselle yllätykselle ottelussa. Ottelu tulee varmasti tarjoamaan jännittävää ja taitavaa tennistä, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat Madridin massakentillä. Carlen voitto olisi yllätys, mutta hänen vahva vireensä antaa hänelle mahdollisuuden haastaa Kudermetovan ja pyrkiä voittoon.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Carle voittoa kertoimella 3.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

118 Lukukerrat