Tennis pitkävetovihje: Naistenniksen kaksi kovaa nimeä kohtaa ensimmäistä kertaa 25.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Espanjan Madridissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Sara Sorribes Tormo – Elina Svitolina

Sara Sorribes Tormo ja Elina Svitolina kohtaavat Madridin WTA-turnauksessa massakentällä ensimmäistä kertaa, luoden mielenkiintoisen kohtaamisen näiden kahden erilaisen pelaajan välillä.

Sorribes Tormo, rankingilla 55., on espanjalainen pelaaja, joka tunnetaan erityisesti massakenttäosaamisestaan ja sitkeästä taistelutyylistään. Hän on vahva peruspelin pelaaja, joka pyrkii pitkiin palloralleihin ja vastustajan virheiden hyödyntämiseen. Elina Svitolina rankingilla 18., edustaa Ukrainaa ja on tunnettu monipuolisesta pelistään sekä vahvasta liikkumisestaan kentällä. Hänellä on vankka kokemus kansainvälisistä turnauksista ja hän on voittanut useita merkittäviä otteluita urallaan.

Vaikka Sorribes Tormo voi tarjota vastusta omalla massakenttäosaamisellaan, Svitolina on ottelun ehdoton suosikki. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja kokemuksensa painavat vaakakupissa, mikä tekee hänestä vahvan voittajaehdokkaan. Svitolinan voitto kertoimella 1.40 tarjoaa varman pelikohteen otteluun, sillä hänen odotetaan hallitsevan peliä ja viemään voiton. Ottelu tulee silti tarjoamaan mielenkiintoista tennistä, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat Madridin massakentillä ensimmäistä kertaa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Svitolina voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

124 Lukukerrat