Tennis pitkävetovihjeet: Elina Svitolina – Elena Rybakina 3.6.2024 Ranskan avoimet

Tänään Ranskan avointen huippuottelussa kohtaavat Elina Svitolina ja Elena Rybakina. Svitolina, maailmanlistan sijalla 19, on kokenut ukrainalainen pelaaja, joka on tunnettu taistelutahdostaan ja monipuolisesta pelityylistään. Rybakina, rankingissa sijalla 4, edustaa Kazakstania ja on noussut nopeasti tenniksen eliittiin voimakkaalla syötöllään ja aggressiivisella pelillään.

Elina Svitolina

Elina Svitolina on vuosien varrella saavuttanut useita merkittäviä voittoja ja on ollut Top 10 -pelaaja useaan otteeseen. Hänen vahvuutensa on erinomainen liikkuminen kentällä ja kyky sopeutua erilaisiin pelitilanteisiin. Svitolina on myös tunnettu vahvasta henkisestä kantistaan, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan erityisesti tiukoissa otteluissa.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Elena Rybakina

Elena Rybakina on noussut huipulle viime vuosina, ja hänen pelinsä perustuu vahvaan syöttöön ja voimakkaisiin lyönteihin. Rybakina on erityisen vaarallinen nopeilla kentillä, mutta hän on osoittanut kykynsä myös massakentillä, mikä tekee hänestä monipuolisen ja vaikeasti voitettavan pelaajan.

Ukrainalaiselle yllätysvoitto?

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa kolmesti aiemmin, ja Svitolina johtaa kohtaamisia 2-1. Tämä tilasto antaa ukrainalaiselle henkisen etulyöntiaseman. Svitolinan voitot ovat tulleet tiukoissa kamppailuissa, mikä osoittaa hänen kykynsä venyä parhaimpaansa tärkeillä hetkillä.

Vaikka Rybakina on rankingin perusteella suosikki, Svitolina voi ehdottomasti ottaa yllätysvoiton. Hänen kokemus, pelityylin monipuolisuus ja aiempi menestys Rybakinaa vastaan tekevät hänestä vaarallisen vastustajan. Jos Svitolina pystyy hallitsemaan pelin tempoa ja käyttämään hyväkseen Rybakinan mahdolliset heikkoudet, hänellä on kaikki edellytykset jatkaa turnauksessa voitokkaasti

Pelivihje: Elina Svitolina 3.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

116 Lukukerrat