Tennis pitkävetovihje: Alexander Zverev – Taylor Fritz 15.5.2024

Alexander Zverev ja Taylor Fritz kohtaavat Rooman ATP-turnauksen puolivälierässä 15. toukokuuta 2024. Zverev, maailmanlistan sijalla 5, ja Fritz, sijalla 13, tarjoavat jännittävän kamppailun massakentällä. Zverev johtaa keskinäisiä kohtaamisia 4-3, mutta Fritz voitti heidän edellisen ottelunsa suoraan kahdessa erässä.

Alexander Zverev

Saksalainen Zverev on tunnettu monipuolisesta pelistään ja vahvasta syötöstään. Hän on voittanut lukuisia suuria turnauksia ja saavuttanut maailmanlistan kärkipään sijoituksia. Zverevin pelityyli sopii hyvin massakentille, missä hänen kestävyytensä ja taktinen älykkyytensä pääsevät oikeuksiinsa. Viidennellä sijalla maailmanlistalla oleva Zverev on ottelun ennakkosuosikki, mutta hänen on oltava tarkkana, sillä Fritz on osoittanut pystyvänsä haastamaan hänet.

Taylor Fritz

Amerikkalainen Fritz on noussut nopeasti tenniksen eliittiin. Hänen kova syöttönsä ja voimakkaat peruslyöntinsä tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Fritz on tällä kaudella näyttänyt vahvaa pelivirettä ja hänen rankinginsa 13. sija kertoo kasvavasta menestyksestä. Fritz voitti viime kohtaamisen Zvereviä vastaan suoraan kahdessa erässä, mikä antaa hänelle itseluottamusta tulevaan otteluun.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Fritz voi napata yllätysvoiton

Vaikka Zverev on ottelun ennakkosuosikki, Fritzillä on kaikki edellytykset yllätysvoittoon. Hänen vahva syöttönsä ja aggressiivinen pelityylinsä voivat horjuttaa Zvereviä, erityisesti jos Zverev ei ole parhaimmillaan. Fritzillä on tuoreessa muistissa voitto Zverevistä, mikä antaa hänelle henkistä etulyöntiasemaa. Jos Fritz pystyy pelaamaan samalla tasolla kuin heidän edellisessä kohtaamisessaan, yllätysvoitto on täysin mahdollinen.

Ottelusta odotetaan tasaista ja viihdyttävää, ja molemmat pelaajat tulevat varmasti antamaan kaikkensa päästäkseen semifinaaleihin.

Pelivihje: Taylor Fritz 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

48 Lukukerrat