Tennis pitkävetovihje: Petra Martic – Kristina Mladenovic 28.5.2024 Ranskan avoimet

Ranskan avoimissa 28. toukokuuta 2024 kohtaavat Petra Martic ja Kristina Mladenovic, mikä lupaa jännittävän kamppailun. Martic on tällä hetkellä rankingissa sijalla 81, kun taas Mladenovic on sijalla 212. Keskinäisissä kohtaamisissa Martic on ollut selvästi niskan päällä, johtamalla voitoin 7-2.

Pelaajaesittelyt

Petra Martic, 33-vuotias kroatialainen, on tunnettu tasaisesta pelistään ja älykkäästä kenttästrategiastaan. Hän on kokenut pelaaja, joka on ollut WTA-kiertueella jo pitkään. Martic on vahva massakentillä, missä hänen monipuolinen pelinsä ja tarkat lyöntinsä pääsevät oikeuksiinsa. Hänen kyky pelata puolustavasti ja samalla hyödyntää vastustajan virheitä tekee hänestä vaikean vastustajan.

Kristina Mladenovic, 31-vuotias ranskalainen, saa merkittävää tukea kotiyleisöltään Pariisissa. Mladenovic on tunnettu voimakkaasta syötöstään ja aggressiivisesta pelityylistään. Vaikka hänen sijoituksensa on tällä hetkellä 212, hänellä on ollut urallaan merkittäviä voittoja, ja hän on pystynyt haastamaan huippupelaajia. Mladenovicin kova taistelutahto ja kotiyleisön tuki voivat toimia ratkaisevana tekijänä hänen pyrkiessään yllätysvoittoon.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Kotiyleisö auttaa yllätysvoitossa

Vaikka Martic on tilastojen ja rankingin perusteella ennakkosuosikki, Mladenovicilla on kaikki mahdollisuudet yllättää. Kotikenttäetu, yhdessä Mladenovicin vahvan syötön ja aggressiivisen pelin kanssa, voivat hyvin luoda tilanteen, jossa hän pystyy kaatamaan korkeammalle sijoitetun Marticin. Ottelusta on odotettavissa mielenkiintoinen ja tasainen taistelu, jossa pienet yksityiskohdat ja yleisön tuki voivat ratkaista lopputuloksen.

Pelivihje: Kristina Mladenovic 5.00

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

113 Lukukerrat