Tennis pitkävetovihje: Jozef Kovalik – Benoit Paire 20.5.2024 Ranskan Avoimet

Toukokuun 20. päivänä 2024 Ranskan Avoimissa nähdään mielenkiintoinen karsintaottelu, kun Slovakian Jozef Kovalik kohtaa Ranskan Benoit Pairen massakentällä. Kovalik, maailmanlistan sijalla 146, lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina rankingin perusteella, mutta Paire, sijalla 155, johtaa keskinäisiä kohtaamisia 2-0.

Jozef Kovalik

Jozef Kovalik, 31-vuotias slovakialainen, on kokenut massakenttäspesialisti. Hän on tunnettu tasaisesta ja periksiantamattomasta pelityylistään, jossa korostuvat pitkät pallorallit ja tarkat lyönnit. Kovalikilla on vahva tausta Challenger-turnauksista ja hän on osoittanut pystyvänsä haastamaan kovempiakin vastustajia massalla.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Benoit Paire

Benoit Paire, 34-vuotias ranskalainen, on tunnettu värikkäästä persoonastaan ja arvaamattomasta pelityylistään. Vaikka Paire on ollut epätasainen viime vuosina, hänellä on kyky pelata loistavasti erityisesti kotiyleisönsä edessä. Pairella on laaja arsenaali lyöntejä ja hän pystyy varioimaan peliään tehokkaasti. Keskinäisissä kohtaamisissa Paire on voittanut Kovalikin kahdesti, mikä antaa hänelle psykologisen edun.

Altavastaajasta loistava pelikohde

Paire on kertoimella 3.25 mielenkiintoinen pelikohde. Vaikka hänen pelinsä on ollut ailahtelevaa, Pairella on kyky yllättää, erityisesti massakentällä, missä hänen taitonsa ja kokemus pääsevät oikeuksiinsa. Kovalikilla on edessään kova haaste, sillä hänen on löydettävä keinot Paire’n monipuolisen pelin murtamiseksi.

Ottelusta odotetaan tiukkaa ja viihdyttävää taistoa, jossa Paire’n voitto on houkutteleva vaihtoehto vedonlyöjille. Kovalikin tasaisuus ja peruspelin lujuus kohtaavat Paire’n arvaamattomuuden ja kotikenttäedun, mikä lupaa jännittävää kamppailua massakentällä.

Pelivihje: Benoit Paire 3.50

Hyödynnä 100€ bonus tai ilmaisveto

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

122 Lukukerrat